Yakuza Wars komt alleen naar smartphones

Geplaatst: 9 september om 14:56
Sega registreerde eind juli een handelsmerk voor ‘Yakuza Wars’ in Japan, maar nu is duidelijk dat het om een game voor smartphones gaat. Daarnaast lijkt de game ook bestemd voor de Chinese markt en duikt er tevens een andere naam op.

Dat blijkt uit een nieuwe Facebookpagina van Yakuza Wars. Op de pagina zie je verschillende stukjes artwork en een korte trailer, allebei vergezeld van Chinese teksten. Uiteraard zijn die meteen in Google Translate gegooid door insiders, waardoor duidelijk wordt wat Yakuza Wars te bieden heeft.

“Sega's eerste officiële mobiele game, Dragon Among Men, is een nieuw klassiek meesterwerk met gangsterthema voor mobiele telefoons”, luidt de tekst. Verder staat er dat de game “innovatieve, tactische gameplay gericht op oorlogsvoering” biedt. Je kunt zij aan zij vechten met klassieke Like a Dragon-personages zoals Kiryu Kazuma, Ichiban Kasuga en Goro Majima, terwijl je je eigen legendarische verhaal schrijft in de onderwereldwereld.

View post on X

Volgens de pagina is het Chinese BBGame de uitgever van de game. Dat bedrijf richt zich volledig op games voor mobiele apparaten. Je zou dus denken dat het om een game gaat voor de Chinese markt. Verder is er echter nog niets bekend rond de game, dus het zou kunnen dat je hem ook in Europa kunt spelen.

Sega registreerde eind juli al een handelsmerk in Japan voor Yakuza Wars. Omdat Ryu Ga Gotoku Studio druk bezig is met een nieuwe Like a Dragon-game (voorheen heette de reeks Yakuza in het Westen), werd er gespeculeerd of Yakuza Wars de game in kwestie is. Na dit nieuws lijkt het duidelijk om een spin-off te gaan en zul je tot Tokyo Game Show moeten wachten op de onthulling van het volgende hoofddeel in de Like a Dragon-reeks.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.