Yooka-Replaylee verschijnt onder andere op 'Nintendo-consoles'

Geplaatst: Vandaag om 13:53
Er is een geremasterde versie van Yooka-Laylee aangekondigd, voor consoles en pc. Het heeft echter een mysterieus tintje: de Nintendo Switch staat niet genoemd, maar er staat simpelweg 'Nintendo'. Hmm...

Dat werd zojuist aangekondigd met een trailer. In de vrolijke trailer zien we het inmiddels best iconische duo van een reptiel en een vleermuis door kleurrijke werelden platformen, puzzels oplossen en tierelantijnen verzamelen.

Het geinig getitelde Yooka-Replaylee is een remaster van de game Yooka-Laylee uit 2017. De game krijgt niet alleen een grafische poetsbeurt en wat quality-of-life verbeteringen, maar ook nieuwe collectibles en personages.

De game moet verschijnen op consoles en pc, maar dit ziet er allemaal wel nét te strak uit voor de Nintendo Switch. En wat blijkt? Op het eind van de trailer staat slechts 'Nintendo', zonder consolenaam erbij - terwijl we natuurlijk al een tijdje wild speculeren over de aankondiging van de opvolger van de Switch.

Als klap op de vuurpijl komt er nog een stel Cappy-achtige ogen naar het Nintendo-logo toedansen. Tja, de chat van de PU-redactie ontplofte wel een beetje met theorieën. Zeg nou zelf, dit lijkt op Cappy uit Mario Odyssey, toch!?

Yooka-Replaylee

Yooka-Replaylee verschijnt op PlayStation 5, Xbox Series X|S, pc en 'Nintendo-consoles'.

Tijn KranenVroeger veel uren gezonken in Team Fortress 2, Destiny en Rainbow Six: Siege maar van alle markten thuis, behalve JRPG’s. Is er van overtuigd dat (indie) games kunst kunnen zijn.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.