YouTuber maakt Super Mario Bros. na met Chris Pratt

Geplaatst: 2 oktober 2022 om 11:00Aangepast: 22 augustus om 09:04
YouTuber Re-Imagined Games heeft in Unreal Engine een realistischere versie van Super Mario Bros. gemaakt, met Chris Pratt als Mario.

De YouTuber is twee maanden bezig geweest met ontwikkeling in Unreal Engine 5 en had voorheen geen enkele ervaring met de ontwikkeling van games.  

Op het

Watch on YouTube

 is een trailer van de fan-game verschenen. In de trailer zijn verschillende levels in Mushroom Kingdom te zien, met een realistisch model van Chris Pratt als Mario. 

De ontwikkelaar is van plan om in toekomstige updates meer castleden van de aankomende film toe te voegen als Mario-personages, zoals Jack Black als Bowser en Charlie Day als Luigi

Watch on YouTube

De fan-game is gebaseerd op Mario-film die Nintendo vorig jaar aankondigde. De film moet in het voorjaar van 2023 in bioscopen verschijnen en op 6 oktober verschijnt de eerste teaser trailer van de film. 

Tijn KranenVroeger veel uren gezonken in Team Fortress 2, Destiny en Rainbow Six: Siege maar van alle markten thuis, behalve JRPG’s. Is er van overtuigd dat (indie) games kunst kunnen zijn.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.