Zo installeer je Fortnite op iPhone

Geplaatst: 16 augustus om 12:50Aangepast: 16 augustus om 13:11
De razend populaire Battle Royale-game Fortnite is na een lange absentie weer te spelen op iPhone-toestellen.

De methode om Fortnite speelbaar te krijgen op je iPhone is ietwat omslachtig, maar werkt als volgt: ga via een webbrowser - het liefst Safari - naar deze website van Epic Games, druk op downloaden, maar dan moet je nog toestemming geven om bestanden binnen te harken. 

Ga vervolgens naar de instellingen, geef toestemming om bestanden te downloaden, en ga via Safari weer terug naar de website. Download vanaf daar de Epic Games Store, log in, en voilà! Fortnite is nu te downloaden en spelen op je iPhone.

View post on Instagram
 

De situatie rondom Fortnite op iPhone was al geruime tijd lastig, maar werd al helemaal ingewikkeld toen Apple begin dit jaar het developer-account van Epic Games op de App Store introk vanwege een verbod op alternatieve digitale winkels op de iPhone. Uiteindelijk kwamen de twee bedrijven toch tot een compromis, waardoor Epic Games hun digitale winkel toch beschikbaar mocht maken op de App Store.

Dat Fortnite nu ook op de mobiele apparaten van Apple te spelen is komt net goed uit. Het nieuwe seizoen van de battle royale-game is vandaag namelijk van start gegaan. Dit seizoen staat geheel in het thema van Marvel, met unieke locaties en een battle pass vol met Marvel-skins als Doctor Doom en Gwenpool.

DunkeDe wandelende Star Wars-encyclopedie, maar weet ook veel te vertellen over Marvel, DC, Dungeons and Dragons en... nou ja gewoon een heleboel. Speelt ook weleens een computerspelletje, met Undertale en Persona 5 Royal als favorieten.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.