Zombies-map Terminus uitgelicht in nieuwe video Call of Duty: Black Ops 6

Geplaatst: 14 augustus om 14:34
Nog een paar maandjes wachten, dan staat de nieuwe Call of Duty alweer voor de deur. In een nieuwe video worden we alvast lekker gemaakt voor de Zombies-modus, die natuurlijk weer niet mag ontbreken.

De Zombies-modus van Black Ops 6 zal bij launch twee maps hebben. Eentje daarvan is Terminus, waar we vorige week al gameplay van zagen. Nu vertelt het team van ontwikkelaar Treyarch ons meer over de omgeving zelf.

Zo leren we dat Terminus een van de grootste maps met rondes wordt die ze ooit gemaakt hebben. "Het zit vol met ervaringen om te ontdekken en echt te verkennen", aldus Treyarch. Terminus speelt zich af in de jaren 90, vijf jaar na de gebeurtenissen in Cold War: Zombies.

Daarnaast zien we voor het eerst een voertuig in de modus: in Terminus kunnen spelers een bootje pakken om rond het eiland te varen. Je kan dan echt overal heen in de grote map, die volgens Treyarch 'levend' aan moet voelen. Zombies zijn bijvoorbeeld bezig om een bewaker op te eten tot ze jou zien, waarna ze gelijk op je af komen.

Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt op 25 oktober voor Playstation- en Xbox-consoles, plus pc. De game komt ook direct bij release op abonnementsdienst Xbox Game Pass te staan.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.