Lies of P (PS5) review - Bloodborne-kloon weet net genoeg te boeien

Geplaatst: 18 september 2023 om 12:00Aangepast: 18 september 2023 om 10:41
Na de onthulling van Lies of P wist Dwayne direct dat hij ook deze met een Pinokkio-sausje overgoten soulslike móest spelen. Nu hij er uren op heeft zitten haalt hij zijn neus zeker niet op voor de game, maar hij is wel een beetje klaar met poppen.

Ons oordeel

78
Lies of PLies of P leent wel heel enthousiast van FromSoftware-games en is daardoor leuk om te spelen, maar het voegt zelf erg weinig toe aan de bekende formule. De enige uitzondering daarop is het wapensysteem, dat goed uit de verf komt en de game op het nippertje het bestaansrecht en eigen smoel geeft die het zo nodig heeft. Voor Game Pass is het een lekker snoepje, maar de vijf tientjes die je neer moet leggen maakt het in een bomvol gamejaar net iets lastiger aan te raden.
Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..