Dit is wat we tot nu toe weten over GTA 6

GTA 6

Dit is wat we tot nu toe weten over GTA 6

Bijna tien jaar geleden kwam GTA 5 uit, een wereldwijd succes met meer dan 170 miljoen verkochte kopieën. Vanaf het moment dat de game uitkwam is de geruchtenmolen voor zijn opvolger GTA 6 op gang gekomen en is daarna nooit meer gestopt. Wij hebben daarom hier een overzicht gecreëerd met alle laatste geruchten en feiten over de lang geanticipeerde GTA-game. Wanneer komt GTA 6 uit? Waar speelt GTA zich af? Wordt GTA 6 speelbaar op de PS4? Hier komen de antwoorden!

Deze pagina is bijgewerkt op 24 januari 2024

De GTA 6-trailer is nu te zien, releasedatum is in herfst 2025

In de avond van 4 op 5 december 2023 heeft Rockstar Games de eerste GTA 6-trailer geüpload. Iedereen verwachtten de trailer eigenlijk in de middag om 15.00 uur, maar door die verrekte leakers heeft Rockstar hem maar gewoon in de nacht van maandag op dinsdag gedropt.

De trailer begint met Tom Petty's nummer Love is a Long Road. Een heerlijk nummer uit 1989 dat aansluit bij het Vice City dat je wellicht nog kent uit 2003. Maar laat je niet foppen: Grand Theft Auto 6 speelt zich gewoon af in het heden. De trailer draait vooral om de vrouwelijke hoofdpersoon Lucia, maar ook haar partner is te zien. Het ziet er naar uit dat zij de twee speelbare personages zijn in de game.

GTA 6 komt in de herfst van 2025 uit, maar er is nog geen officiële releasedatum.

GTA 6-traileranalyse

De allereerste trailer van Grand Theft Auto 6 is eindelijk hier! Maar wat zie en hoor je precies in de trailer? Dwayne pakt het vergrootglas erbij en neemt zoveel mogelijk details uit de trailer met je door in deze traileranalyse. Er staat ook een video op ons YouTube-kanaal, die kun je hieronder bekijken.

Releasedatum

Dat gaat helaas nog wel even duren. Grand Theft Auto 6 verschijnt in de herfst van 2025, wat aangekondigd is tijdens het bekendmaken van de cijfers van het afgelopen fiscale jaar bij Take-Two Interactive. Het spel komt in ieder geval naar PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Een pc-versie is vooralsnog niet aangekondigd, maar eerdere Rockstar-games kwamen ook pas later naar pc, dus daar kijken we niet van op.

In het boekjaar 2024 - dat loopt van april 2024 tot en met maart 2025 - is de uitgever en eigenaar van GTA-ontwikkelaar Rockstar van plan "meerdere baanbrekende games" uit te brengen. Dat moet naar schatting een omzet van 8 miljard dollar opleveren, een significante stijging in vergelijking met de 5,3 miljard dollar die het afgelopen fiscale jaar werd gedraaid.

"De laatste paar jaar hebben we ons bedrijf voorbereid op een enorm robuuste line-up aan projecten waarvan we denken dat ze ons bedrijf naar een hoger succesniveau gaan brengen. In het fiscale jaar 2025 verwachten we dit nieuwe tijdperk in te luiden met meerdere baanbrekende games waarvan we denken dat ze een nieuwe standaard in onze industrie gaan zetten."

Tijdens een interview met CNBC werd Take-Two-baas Strauss Zelnick gevraagd hoe de releasedatum van zo'n grote game wordt bepaald. Volgens de CEO kun je bij sommige projecten de bugs tellen en uitrekenen wanneer die ongeveer zijn verholpen, maar is dat bij een titel als GTA 6 niet echt een goede graadmeter. Het gaat volgens hem om een 'buitengewone titel met buitengewoon hoge verwachtingen', en draait de releasedatum daarom niet om bugs, maar om het 'maken van een ervaring die nog nooit iemand heeft gezien'.

"Rockstar Games streeft altijd in alles naar perfectie. Perfectie is inderdaad moeilijk meetbaar. Het is meer subjectief dan objectief", aldus Zelnick. Als hem wordt gevraagd hoeveel vertrouwen hij heeft dat Grand Theft Auto 6 inderdaad in het najaar van 2025 uitkomt, zegt hij dat Rockstar natuurlijk niet immuun is voor het uitstel dat we vaak in de industrie zien. Maar: "We hebben die timing vastgesteld, omdat we heel veel vertrouwen hebben in die timing."

Bij de bekendmaking van de kwartaalcijfers van het tweede kwartaal van 2023 gaf Rockstar-eigenaar Take-Two aan dat ze in boekjaar 2024 acht miljard dollar omzet verwachten als deel van het uitbrengen van nieuwe games, waarbij het te verwachten is dat GTA 6 daar het boegbeeld van zal zijn.

Take-Two Interactive-CEO Strauss Zelnick werd op televisie gevraagd naar de release van Grand Theft Auto 6. Daar praat hij vervolgens zo snel mogelijk overheen.

CEO Zelnick was onlangs op CNBC's Squawk Box te gast, waar hij praatte over boekjaar 2025. Gedurende het gesprek probeert hij uit te leggen waarom hij zo zeker van zijn zaak is over de opbrengsten van het aankomende boekjaar, en haalt hij onder andere "nieuwe edities van bestaande franchises" aan. De presentatrice vraagt hem vervolgens direct of Grand Theft Auto een van die franchises is, waar Zelnick meteen overheen praat door te zeggen dat het bedrijf veel meer franchises heeft waar miljoenen exemplaren van worden verkocht. Een fragment van het interview is hieronder te bekijken.

Er gaan uiteraard een flink aantal geruchten rond over de precieze releasedatum van het spel. Zo stelde de insider JarlOfRivia, die voorheen de inhoud van de trailer al rapporteerde, dat de game in januari of februari van 2025 moet verschijnen. Een andere insider met de naam Nuro, die de maand waarin de trailer van GTA 6 uitkwam voorspelde, zegt dat de releasedatum op 18 februari staat. 

Kotaku kwam vervolgens met het bericht dat de ontwikkeling van de game niet op schema loopt, en dat uitstel naar de herfst van 2025 mogelijk is. Er is zelfs sprake van een back-up plan waarin Grand Theft Auto 6 pas in 2026 uitkomt. Dit is nu ontkracht door Mike Straw van Insider Gaming. Hij zegt van bronnen gehoord te hebben dat de ontwikkeling op rolletjes loopt.

Het lijkt duidelijk dat GTA 6 al zo’n zeven jaar in ontwikkeling is. Op 27 maart 2016 meldde een anonieme bron dat de ontwikkeling begonnen was. Ook meldde Gamesradar op 18 mei 2016 dat de ontwikkeling goed onderweg was. 

GTA 6

Locatie

De eerste trailer van de game is duidelijk, het is onmiskenbaar de kust van Vice City met zijn zon, zee, strand en feesten. Enkele shots later wordt dat bevestigd door de Vice City Sign die, net als de Vinewood Sign in Grand Theft Auto 5, ergens prominent te zien zal zijn. Verder krijgen we een eerste blik op de Vice City Strip, met herkenbare auto’s als de Comet, de Cheeta Classic en de Grotti Carbonizzare. Ook zien we shots in een stripclub en een discotheek, waarvan we nog niet precies weten welke het zijn. Zou een van de twee de iconische Malibu Club zijn? Zou die in de tijdlijn van Grand Theft Auto 6 nog steeds bestaan?

GTA 6 heeft volgens lekker 3 grote steden en 4 kleinere plaatsen

Het GTA 6-lek van gisteren maakt impact. Het feit dat de zoon van Rockstars eigen art director de boel lekte, maakt het een vrij gênante situatie. Het TikTok-account waarop werd gelekt is inmiddels verwijderd, evenals de video’s die er op dat account te vinden waren.

Maar wat zagen we nou precies op die beelden? Op de zeer mooie beelden zien we een stad die twee keer de grootte van Los Santos uit Grand Theft Auto 5 zijn. GTA 6 lijkt drie grote steden te behelzen, met nog vier kleinere steden eromheen, schijnt de lekker nog te hebben onthuld via privéberichten. In het midden van deze steden ligt een groot meer: klinkt alvast als een handige manier om met een jetski of bootje tussen te reizen.

Vercetti Estate is mogelijk te zien in de trailer

Volgens Reddit-gebruiker Crafty-Astronomer905 is het huis van Tommy te zien in de trailer van GTA 6. Mensen in de reacties achten de kans vrij realistisch dat deze aanname juist is, en dit dus inderdaad Vercetti Estate is. Ook wordt er gehoopt dat dit een van de villa's is die je mogelijk kan kopen in de game. Al is daar nog geen officiële informatie over.

Het verhaal

Moderne Bonnie en Clyde

Lucia zit overduidelijk in de bak, wellicht aan het begin van de verhaallijn, naar eigen zeggen omdat ze dikke vette pech heeft gehad. Maar kijkend naar de songtekst van Tom Petty: “There was a girl I knew, she said she cared about me. She tried to make my world the way she thought it should be”, lijkt het mij dat Lucia hier niet helemaal de waarheid vertelt en dat ze wellicht wat manipulatieve kwaliteiten heeft.

In het hedendaagse Vice City in de staat Leonida, gebaseerd op de stad Miami in Florida, zullen Lucia en haar partner in ieder geval als overvallers door het leven gaan. De overvallen die zij in de trailer plegen, wijzen op een soort modern Bonnie & Clyde-verhaal, met de vertrouwensband tussen de twee als een belangrijk verhaalelement. De twee spreken niet voor niets het vertrouwen in elkaar uit, iets dat natuurlijk relatief is als je een roversduo vormt. Gaat het vertrouwen tussen de twee stand houden?

GTA 6

Grand Theft Auto 6 heeft mogelijk een vrouwelijk hoofdpersonage

Dat claimt journalist Jason Schreier in een uitgebreid artikel op Bloomberg, waar hij ook beschrijft hoe de werkcultuur binnen ontwikkelaar Rockstar is veranderd. Schreier zou deze details van bronnen hebben vernomen die bekend zijn met de plannen van het bedrijf.

Volgens het artikel zou het hoofdpersonage in de aankomende Grand Theft Auto-game van Latijns-Amerikaanse afkomst zijn en onderdeel uitmaken van een tweetal hoofdpersonages. Hun verhaal zou geïnspireerd zijn door de bankovervallers Bonnie en Clyde.

De game zou zich in een fictionele regio geïnspireerd op Miami en omringende gebieden afspelen. De spelwereld zou nu al groter zijn dan in voorgaande GTA-games, met tevens meer binnenlocaties om te verkennen. Rockstar zou van plan zijn om na release updates uit te brengen waarmee nieuwe missies en steden worden toegevoegd. Dat zou er voor zorgen dat niet alle content op release af hoeft te zijn, wat de aanwezigheid van zogenaamde 'crunch' binnen de ontwikkelaar zou verminderen.

Vier jaar geleden kwam Rockstar onder vuur te liggen vanwege berichten over crunch en een giftige werkcultuur. Het bedrijf zou sindsdien het roer om hebben gegooid. Zo zouden managers die onderdeel waren van de giftige cultuur zijn ontslagen en zouden werkschema's zijn verbeterd. Werknemers zouden flexibelere werktijden hebben en aanspraak kunnen doen op vergoedingen voor fysieke en mentale problemen. Het moraal bij werknemers zou op dit moment dan ook hoog zijn.

Daarbij zou Rockstar ervoor willen waken dat er geen grappen in de game gemaakt worden over gemarginaliseerde groepen binnen de samenleving. Dit in tegenstelling tot eerdere delen uit de GTA-reeks, waarin andere culturen vaak het mikpunt van spot waren. 

Er zijn meerdere speelbare personages 

Journalist Tom Henderson claimt dat GTA 6 opnieuw meerdere speelbare personages heeft. In GTA 5 kregen spelers voor het eerst de controle over meerdere personages. GTA 6 zou dezelfde formule volgen. Hij bevestigt daarbij dat één van de protagonisten vrouwelijk is. Dat zou een primeur zijn voor de Grand Theft Auto-reeks. Volgens Henderson wordt zij de slimste van het stel en heeft ze kennis over dingen als technologie en hacken. Ook in een video van het YouTube-kanaal The Know komt naar voren dat GTA 6 een vrouwelijk personage bevat. 

De Florida Joker-soap

Lawrence Sullivan, ook bekend als de Florida Joker, ontdekte afgelopen december tot zijn verbazing dat een personage in de eerste GTA 6-trailer wat overeenkomsten met hem heeft. In diverse TikTok-video's richt hij zich tot Rockstar Games: "GTA, we moeten praten. Jullie weten dat dit personage op mij is geïnspireerd. Zoek me op, de Florida Joker."

Hoewel Sullivan aanvankelijk aangeeft een gesprek met Rockstar te willen aangaan, verandert zijn toon al snel. In een latere video’s eist hij aanvankelijk 2 miljoen dollar van Rockstar Games, hierna verhoogt hij dit bedrag naar 5 miljoen. Hij benadrukte zijn gelijkenis met het virtuele personage en beweert dat de GTA 6-trailer zijn leven heeft geschaad. Opmerkelijk genoeg biedt hij in zijn laatste video aan om de stem van zijn virtuele tegenhanger in de game in te spreken en vraagt hij om een eigen verhaallijn.

Red Dead Redemption 2-acteur Roger Clark reageert op de eis van Sullivan en adviseert hem om niet met Rockstar in gesprek te gaan. Clark wijst erop dat dergelijke rechtszaken vaak niet succesvol zijn en suggereert dat Sullivan zijn onverwachte bekendheid beter kan benutten om geld te verdienen.

Rockstar Games heeft tot nu toe nog niet gereageerd op de eisen en dreigementen van de Florida Joker.

Algemeen

Door wie worden Lucia en Jason gespeeld?

Hoewel we dus al een idee hebben van de Bonnie en Clyde-dynamiek van de twee hoofdpersonages, heeft Rockstar nog niets losgelaten over door wie deze personages worden vertolkt. Maar GTA-fans zijn ontzettend gedreven, en het lijkt erop dat ze hebben ontrafeld wie Lucia speelt. Het zou hier gaan om Manni L. Perez, een actrice die eerder in series als Law and Order heeft gespeeld. Volgens fans lijkt Perez zowel qua uiterlijk als stem erg op Lucia uit de eerste GTA 6 trailer.

Daarnaast waren er ook geruchten over het mannelijke personage in de game: Jason. Hij sprak maar één woordje uit in de trailer, maar velen dachten daardoor al zeker te weten dat de nieuwe protagonist gespeeld wordt door de legendarische The Last of Us-ster Troy Baker. Hij heeft daarentegen zelf aangegeven dat dit niet het geval is op de podcast genaamd The Movie Dweeb. Hij hoopt in ieder geval dat de persoon die Jason wel tot leven brengt, wie het ook is, alle lof krijgt die hij verdient voor zijn harde werk.

Tweet over GTA 6-trailer meest gelikete gamepost ooit

De tweet waarin Rockstar aankondigt dat de trailer van GTA 6 aanstaande dinsdag verschijnt is de meest gelikete gamepost aller tijden.

De aankondiging haalde binnen 24 uur maar liefst 1,8 miljoen likes (via VGC). Nog nooit werd er zo vaak op het hartje gedrukt bij een game-gerelateerde post op X (voorheen Twitter). In totaal is de tweet op het moment van schrijven bovendien bijna 150 miljoen keer bekeken en ruim 480.000 keer opnieuw gepost. Duizelingwekkende cijfers!

Weer beelden van GTA 6 gelekt

Dit keer komt er geen hacker aan te pas, maar vermoedelijk een vriend van de zoon van Aaron Garbut, hoofd van ontwikkeling van Rockstar North. Om wat likes te scoren heeft hij beelden van de stad waarin GTA 6 zich afspeelt online gegooid. Het lijkt erop dat het om een ontwikkelversie van de game gaat, want de camera beweegt zich vrij rond in de beelden.

Hij deelde de beelden eerst op TikTok, maar inmiddels zijn ze overal te vinden, zo ook op X en Resetera. Het lijkt er overigens op dat Rockstar al bezig is met het verwijderen van de beelden, want het TikTok-account is in ieder geval van de aardbodem verdwenen. Het zal wel een déjà vu-momentje zijn voor de studio. Eerder dit jaar lekten er al 90 video's met beelden van verschillende testfases van de game.

GTA 6-uitgever wil kosten besparen

GTA 6-uitgever Rockstar Games werkt aan een strategie om kosten te besparen. CEO Strauss Zelnick noemt de plannen “robuuster” dan in 2023. In tegenstelling tot het bloedbad der banen bij de vorige kostenbesparing, zijn er deze keer geen plannen voor een ontslagronde.

Daarnaast heeft het bedrijf de verkoopcijfers van populaire games bekendgemaakt. Zo werden er in het afgelopen kwartaal maar liefst 5 miljoen stuks van GTA 5 verslonden door de hongerige massa, waardoor de teller nu op een duizelingwekkende 195 miljoen verkochte exemplaren staat.

'Grand Theft Auto 6 krijgt mogelijk realistischere animaties'

Het zal geen verrassing zijn als het zo is, maar het is wel fijn als het klopt: er is een patent ontdekt dat erop zou duiden dat er realistischere animaties naar Grand Theft Auto 6 komen. Dat zou kunnen door een techniek die ook wel het ‘System and Method for Virtual Character Locomotion’ genoemd wordt.

Op Reddit werd het patent geplaatst, waarin Take-Two en Tobias Kleanthous worden genoemd. Tobias werkt niet meer bij Rockstar, maar zijn naam kwam eerder in gelekte informatie voorbij rondom de extreem gehypete game. Hij is specialist in animatie en AI, waardoor het niet vreemd is dat mensen tot de conclusie komen dat dit locomotion-systeem vast in GTA 6 zit. Hij schijnt zelfs de uitvinder te zijn van dit systeem, waarbij niet voor elke situatie animaties hoeven te worden gemaakt, maar er een soort bieb is met voorgemaakte bewegingen die je dan aan elkaar kunt koppelen. Het zou het spel een stuk realistischer kunnen doen ogen. Zou het inderdaad in GTA 6 zitten? Dat moeten we nog afwachten, vooralsnog is er nog nagenoeg geen nieuws vanuit Rockstar zelf gekomen over het spel.

Reddit-gebruiker pluist GTA 6-leak verder uit

Een Reddit-gebruiker heeft de oude gelekte beelden van GTA 6 opnieuw geanalyseerd en een lijst samengesteld met ongeveer veertig mogelijke gameplayfuncties. Hoewel deze lijst speculeert over interessante details, waaronder het gebruik van harpoenen en veranderingen in voertuigbesturing, is het belangrijk om het nieuws met een korreltje zout te nemen.

Daarnaast schrijft de Reddit-gebruiker over enkele interessante wijzigingen in de open wereld van GTA 6, zoals een map die kan veranderen naar mate het spel vordert en realistischere gedragingen van npc's. Ook schrijft de Redditor over een uitgebreid metronetwerk, en het feit dat spelers mogelijk in hotels kunnen slapen. De omvang van het spel wordt geschat op ongeveer 200 GB, aanzienlijk groter dan de eerdere dev-build van 80 GB. Lees dit artikel voor alle speculaties.

'Joe Rogan te horen als radio-dj te horen in GTA 6'

De GTA-games staan erom bekend dat ze regelmatig sneren uitdelen naar gebeurtenissen in het echte leven. Volgens Audioviser heeft een betrouwbare bron onthuld dat GTA 6 afleveringen van "The Joe Rogan Experience" zal bevatten als onderdeel van de in-game radio line-up.

Voor de lezers die hem niet kennen: Joe Rogan is een voormalig UFC-commentator en stand-upcomedian. Tevens is hij de gastheer van "The Joe Rogan Experience", één van de meest beluisterde podcasts in de VS. Rogans gastenlijst bestaat uit wetenschappers en filosofen, maar ook omstreden beroemdheden en politici. Deze diversiteit maakt de JRE wellicht interessant voor de chaotische en overdreven wereld van GTA. Als speler heb je zo altijd wat te luisteren tijdens je saaie autoritjes of snelle achtervolgingen.

Er wordt wisselvallig gereageerd op de aanwezigheid van Joe Rogan. Sommige mensen nemen het hem kwalijk dat hij zich in zijn podcast niet uitsprak tegen critici van het coronabeleid, ook niet als ze in zijn show zaten. Ook werd hij door de BBC gefactcheckt op misinformatie die in zijn podcast zou zijn gedeeld. Anderen vinden het juist gaaf dat hun favoriete podcastmaker in de game te vinden is. GTA 6 lijkt in ieder geval nog steeds tongen los te maken onder zowel gamers als niet-gamers.

Gelekte Grand Theft Auto 6-beelden
De gebruiker teapotuberhacker heeft op GTAForums maar liefst 90 video's geplaatst, die volgens de gebruiker beelden van Grand Theft Auto 6 tonen. De gebruiker claimt ook verantwoordelijk te zijn voor de recente hack van Uber.

De negentig video's bestaan uit beelden van verschillende testfases van de game, dus verwacht geen gelikte beelden of dikke actie - in de beelden zien we vooral personages lopen of technische zaken.

Toch zitten er een aantal erg interessante video's tussen. Waarbij één video het meest interessant is van het stel: daarin zien we hoe de personages Jason en Lucia geheel in Pulp Fiction-stijl een Amerikaans eetcafé beroven.

Er vallen een aantal dingen op aan de video. Zo is bovenin het scherm is een balk te zien die aftelt naar het moment dat de politie bij het eetcafé komt. Ook zien we dat er verschillende handelingsopties zijn als het personage en gijzelaar onder schot houdt, zoals diegene bedreigen of een verkopen van een klap met een pistool. Het lijkt er bovendien op dat de game, zoals eerder gelekte informatie al suggereerde, een mannelijke en een vrouwelijke hoofdpersoon heeft.

In andere beelden zien we een personage met een pistool in hun hand en een geweer op hun rug, wat suggereert dat Grand Theft Auto 6 hetzelfde inventarissysteem krijgt als Red Dead Redemption 2, waarbij spelers moeten kiezen welke wapens zij meenemen.

Bovendien zien we in de beelden iemand een berichtje krijgen van de WhatsApp-parodie WhatUp! en zien we het personage Lucia door een stripclub lopen: de beelden hebben dus het Grand Theft Auto-sausje dat we van Rockstar kennen. 

GTA 6-hacker 'niet in staat om terecht te staan'

De 18-jarige jongen die in Londen voor de rechter moet komen voor onder andere het hacken van Rockstar Games en het lekken van GTA 6-beelden wordt niet in staat geacht om terecht te staan.

Dat meldt persbureau Reuters. De 18-jarige (ten tijde van de hack 17-jarige) jongen is onderzocht door psychiaters en zij zijn tot de conclusie gekomen dat hij niet in staat is om terecht te staan. Dat gebeurt bijvoorbeeld als een verdachte niet begrijpt waarom hij terechtstaat of als de verdachte niet kan duidelijk maken aan zijn of haar advocaat wat hij of zij met de zaak wil.

Dat betekent dat de rechter niet gaat bepalen of hij schuldig is, maar slechts of hij de daden wel of niet heeft begaan. De jongen wordt verdacht van het hacken van verschillende bedrijven, waaronder Rockstar Games, Nvidia en Uber. Hij is lid van de hackersgroep Lapsus$ en wordt verdacht van in totaal 12 delicten. 

'GTA 6 draait op Rage 9-engine'

Volgens Chris Klippel draait GTA 6 op een vernieuwde versie van de Rage-engine. Volgens de insider die we onder andere kennen van Rockstar Magazine is die engine zijn tijd ver vooruit. "De nieuwe versie van de Rockstar Games graphics engine (Rage9) die gebruikt wordt in GTA 6 is waarschijnlijk geweldig. Ik heb positieve informatie gekregen en we zullen niet teleurgesteld worden. Het gaat om een engine die zijn tijd ver vooruit is."

Rockstar wil alle focus op GTA 6 richten

Rockstar heeft naar verluidt de remasters van onder andere Grand Theft Auto 4 even in de ijskast gezet om zich volledig te kunnen focussen op de ontwikkeling van GTA 6. Dat vernam Kotaku van enkele bronnen die bekend zijn met de plannen van Rockstar. Mogelijk krijgen we die remasters alsnog nadat GTA 6 uit is.

Eerder beweerde insider Tez2 dat de remasters waren geannuleerd vanwege de negatieve feedback die Rockstar kreeg over Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition. Volgens diezelfde insider is ook de current gen-update van Red Dead Redemption 2 geannuleerd.

Rockstar maakte zelf bekend dat het stopt met grote updates voor Red Dead Online. In de toekomst bouwt Rockstar verder op reeds bestaande modi in Red Dead Online in plaats van het toevoegen van nieuwe modi en grote updates. Spelers hoeven dus geen grote gethematiseerde evenementen meer te verwachten. Het lijkt er dus op dat Rockstar echt alle middelen in wil zetten voor de ontwikkeling van GTA 6.

De geschiedenis van Grand Theft Auto

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.