powerunlimited
x-men
marvel
guardiansofthegalaxy
dc
joker
superhero

Regisseur vertelt over fiasco X-Men: Dark Phoenix – Super Power Unlimited

Geplaatst: 17 juni 2019 om 16:00Aangepast: 29 augustus 2019 om 11:12
Nu E3 2019 weer achter ons ligt wordt het weer tijd om ons normale leven op te pakken en daar hoort op maandag uiteraard een gloednieuwe Super Power Unlimited bij! Hij staat weer voor je klaar met vandaag een eerste reactie van regisseur Simon Kinberg op het floppen van X-Men: Dark Phoenix, nieuws over de leeftijdsgrens van Joker en nog veel meer!

Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek met al het geeky nieuws van de afgelopen dagen. Vandaag vertelt regisseur Simon Kinberg voor het eerst over het geflopte X-Men: Dark Phoenix, lijkt Joker een leeftijdsclassificatie te hebben en dropt Zack Snyder concept art van Darkseid, de DC-schurk die je nooit echt hebt gezien in Justice League. Maar uiteraard is het eerst tijd voor een griezelige prijs die we mogen weggeven in samenwerking met Kinepolis! 

Deze week maak je namelijk kans op twee vrijkaarten voor de Horror Night met een voorpremière van Child’s Play! Om kans te maken op die twee tickets hoef je maar één ding te doen, en dat is een mailtje sturen naar prijsvraag@pu.nl waarin je ons vertelt wat jouw allergrootste angst is. Dan is het nu tijd voor nieuws!


Regisseur X-Men: Dark Phoenix vertelt over wat er fout ging tijdens de productie

X-Men: Dark Phoenix is niet bepaald een succes geworden, zowel op kritisch gebied als aan de bioscoopkassa. De film werd afgestraft door het Amerikaanse filmpubliek met een opbrengst van slechts 32,8 miljoen dollar in het openingsweekend en op Metacritic heeft Dark Phoenix een score van 43. Ter vergelijking: Avengers: Endgame bracht tijdens het openingsweekend in Amerika 357,1 miljoen dollar op en heeft een Metacritic-score van 78. 

Dark Phoenix-regisseur Simon Kinberg heeft afgelopen weekend in een interview met KCRW voor het eerst gereageerd op de ellende rondom zijn film. Kinberg zei zelf geen excuses te hebben voor de flop, maar haalde wel enkele factoren aan die de productie volgens hem niet ten goede kwamen. Een van die factoren was de releasedatum, die steeds veranderde: 

I always felt that we had a tough date for this particular movie. It wasn’t made as a classic superhero movie, it was made as more of a dramatic, intimate, smaller film. Originally it was going to come out in November, then it was going to come out in February, and those were the date that I felt like it actually would have felt more appropriate to.

Dark Phoenix moest door de steeds verschuivende releasedatum ook nog eens in de schaduw staan van een andere, zeer goed ontvangen superheldenfilm. Avengers: Endgame brak de bioscoopkassas zowat in tweeën en dat kwam Dark Phoenix net ten goede:

Coming out five, six weeks after what may well be the biggest movie or the second biggest movie in the history of cinema, that also happens to be also in the genre of superheroes, was tough for us and I always anticipated that it was going to be tough to be int he tailwinds of that movie. But I wouldn’t blame it on the weekend.

Ondanks dat Kinberg de deal tussen Fox en Disney ook niet de schuld wilde geven van de teleurstellende resultaten van Dark Phoenix, legde hij wel uit hoe het was om de laatste X-Men-film voor Fox te maken. Over het laatste half jaar voordat de deal met Disney werd doorgevoerd, doet Kinberg een boekje open:

Well, there’s no question that people were either getting fired or leaving. I think the massive layoffs, people were well aware of, and ultimately in the last six months or so, there were massive layoffs. Like thousands and thousands of people. So the marketing and publicity side of Fox were very badly hit, and I noticed it because oblivious I was going to marketing meetings every week and there were people who weren’t there anymore. They were people that I worked with for many years on many movies that I made.

Tenslotte benadrukte Kinberg verantwoordelijkheid te nemen voor de deceptie die Dark Phoenix heet:

I’m here and I’m saying when a movie doesn’t work, put it on me. I’m the writer/director of the movie, the movie didn’t connect with audiences, that’s on me.

Heb jij X-Men: Dark Phoenix al gezien en zo ja, ben jij het eens met de critici? Is de film echt zo slechts of vind je alle recensies maar overdreven? X-Men: Dark Phoenix draait op dit moment in de Nederlandse bioscopen.

Todd Phillips: Joker wordt R-rated

Regisseur Todd Phillips heeft bevestigd dat hij met Joker voor een R-rated leeftijdsclassificatie gaat. Een fan stelde Phillips op Instagram de vraag wat voor leeftijdslabel de Motion Picture Association of America (MPAA) gaat geven aan Joker en de regisseur antwoordde vrij duidelijk: 

Bovenstaande uitspraak van Philips betekent echter niet dat Joker nu ook echt een R-rating heeft; de MPAA geeft films namelijk pas een leeftijdsclassificatie als zij daadwerkelijk af zijn en Joker ligt nog op de snijtafel. Phillips toezegging kan wel als een soort garantie gezien worden, hij ging er zelfs vanuit dat men een dergelijke leeftijdsgrens zou verwachten. 

Joker draait vanaf 3 oktober in de Nederlandse bioscopen. Check hieronder de bewuste Instagram-post met een foto van hoofdrolspeler Joaquin Phoenix: 

Dit bericht bekijken op Instagram

Finishing touches.

Een bericht gedeeld door Todd Phillips (@toddphillips1) op


Zack Snyder toont concept art van Darkseid in Justice League

Het was gisteren Vaderdag en regisseur Zack Snyder greep die dag aan om op social media wat beelden te showen van Justice League die het daglicht nooit hebben gezien. Het lijkt te gaan om een soort concept art van de schurk Darkseid, die niet in de uiteindelijke versie van Justice League te zien was. Wel werd de schurk genoemd door Jesse Eisenbergs Lex Luthor in de extended cut van de film. Check de concept art hieronder:

 

Ook toonde Snyder een afbeelding van Cyborg, gespeeld door Ray Fisher. In beeld zie je Cyborgs alter ego Victor Stone met zijn vader en moeder. Check die afbeelding hieronder:

Snyder verliet Justice League in mei 2017, waarna Joss Whedon het stokje van hem overnam. Fans startten een petitie voor de release van een Snyder Cut van Justice League met een soundtrack van Junkie XL, die net als Snyder de productie verliet. Distribiteur Warner Bros. heeft echter nooit gehoor gegeven aan die oproep.

Dave Bautista: 'Ik zou nooit weggelopen zijn bij Guardians Vol.3'

Weet je nog, vorig jaar? Een hoop mensen verloren toen hun shit nadat Disney bekendmaakte James Gunn te ontslaan bij Guardians Vol.3, omdat de regisseur in het verleden tweets had geplaatst waarin hij grapte over pedofilie en verkrachting. Gunn ging vervolgens aan de slag als regisseur bij The Suicide Squad, maar werd later alsnog teruggehaald door Disney om zijn werk aan de derde Guardians-film te vervolgen. Een script van Gunn lag er al. 

Een van de mensen die vorige zomer woedend was over Gunns ontslag was Dave Bautista, beter bekend als Drax the Destroyer in het MCU. De voormalig WWE-superster dreigde zelf de productie te verlaten als Gunn definitief niet zou worden teruggehaald en er doken ook berichten op dat Bautista al een rol zou hebben in Gunns vervolg op Suicide Squad. De acteur gaf dit weekend echter opheldering tegenover ET Online over die uitspraak en stelde voorop dat hij nooit zou zijn vertrokken bij de productie:

No, it wasn't that I was going to jump ship and do Suicide Squad. I was more at the point where I was like, 'Fire me. I don't care. You're going to hear what I have to say.' And this is the way I feel and I think you made a bad call and I don't care if you fire me because I feel this way. This is me being honest and me sticking up for my friend who was wronged.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft nog geen releasedatum, maar verwacht wordt dat de film niet zal verschijnen voor 2022. Waarschijnlijk maakt Marvel Studios zijn planning voor de komende jaren bekend op San Diego Comic Con 2019 in juli, als de release van Spider-Man Far From Home plaatsgevonden heeft. 

Dit was hem alweer, de Super Power Unlimited van deze week. Zoals je gewend bent verschijnt binnenkort weer een nieuwe videoversie van Super Power Unlimited met nog meer nieuws uit de superheldenwereld. Vorige week las je maar liefst twee edities van Super PU, namelijk de reguliere versie en een speciale editie die totaal in het teken stond van E3 2019.

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

Super Power Unlimited 20

Super Power Unlimited 21

Super Power Unlimited 22

Super Power Unlimited 23

Super Power Unlimited 24

Super Power Unlimited 25

Super Power Unlimited 26

Super Power Unlimited 27

Super Power Unlimited 28

Super Power Unlimited 29

Super Power Unlimited 30

Super Power Unlimited 31

Super Power Unlimited 32

Super Power Unlimited 33

Super Power Unlimited E3 special

Super Power Unlimited 34

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..