Nier: Automata wordt vanmiddag mogelijk voor de Switch onthuld

Geplaatst: 28 juni om 00:03Aangepast: 28 juni om 08:45
Het lijkt er op dat Nier: Automa naar de Nintendo Switch komt, en dat de game vanmiddag tijdens de Direct Mini wordt aangekondigd.

Vorige week liet de Spaanse journalist Nacho Requena weten dat er vandaag - op 28 juni - een Nintendo Direct zou worden uitgezonden die zich richt op third party-games. Gisteren is deze Direct daadwerkelijk aangekondigd. Requena lijkt dus meer te weten en heeft inmiddels meer hints gegeven.

Zo meldt hij niet alleen dat er - zoals veel fans al verwachten - Persona-games naar Switch komen, hij claimt mogelijk ook dat er een Switch-versie van Nier: Automata wordt aangekondigd. Hij hintte namelijk naar een game die ergens in 2017 of 2018 uitkwam, en plaatste op Twitter daarna een gifje met Nier-regisseur Yoko Taro.

Nier Automata verscheen in 2017 en staat bekend om de bijzondere verhaalvertelling rondom de androids 2B en 9S. Het spel wordt uitgegeven door Square Enix en is ontwikkeld door PlatinumGames. Eerder kwam de game al uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. 

De Nintendo Direct wordt vanmiddag om 15:00 uur uitgezonden en duurt ongeveer 25 minuten. Buiten het feit dat het om third party-games draait is officieel nog niets bekend over de inhoud.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..