wwe
wwe 2k22

2K onthult innovaties voor WWE 2K22

Geplaatst: 18 november 2021 om 17:01Aangepast: 18 november 2021 om 16:47
2K heeft onthuld op welke manier WWE 2K22 verbeterd moet worden ten opzichte van het vorige deel. De game wil stappen maken op het gebied van gameplay, besturing en graphics. Het worstelspel moet uitkomen in maart 2022.

De game draait op een vernieuwde engine. De gameplay en animaties zijn vanaf de grond af opnieuw opgebouwd, zodat elke handeling er realistischer uit moet zien. Ook zijn er veranderingen in de besturing aangebracht. De nieuwe besturing van WWE 2K22 moet spelers in elke situatie meer controle geven over hun bewegingen.

Grafisch gezien moet de game ook sterk verbeterd zijn. Daarvoor worden dezelfde technieken die de NBA-serie ingezet. Ook zijn er verbeteringen in de belichting. De WWE 2K Showcase is ook nieuw. In deze modus kunnen spelers het verhaal van de meest legendarische WWE-sterren herbeleven. In MyGM zetten spelers alles op alles om een succesvol merk in sport-entertainment neer te zetten. MyFaction is compleet nieuw in WWE. In die modus beheren spelers hun eigen factie, waarin ze supersterren verzamelen en beheren.

Ook werd is er meer onthuld over MyRISE. Dit is een soort verhaalmodus waarin spelers een WWE-groentje zien uitgroeien tot een supersterrent. In de toekomst worden er nieuwe verhaallijnen toegevoegd over zowel mannelijke als vrouwelijke worstelaars. Universe Mode keert terug en ook in de Creation Suite zijn doorgevoerd waardoor spelers hun personage naar hartenlust kunnen aanpassen.

WWE 2K22 moet uitkomen in maart 2022 op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars, Harry Potter en Lord of the Rings heeft gekeken. Speelt wel graag en spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..