multiplayer
cyberpunk2077
cdprojektred
update
dlc

CD Projekt Red bevestigt multiplayer voor Cyberpunk 2077

Geplaatst: 4 september 2019 om 14:40Aangepast: 4 september 2019 om 14:50
Tot nu toe wisten we nog niet zeker of Cyberpunk 2077 ooit multiplayer zou krijgen, maar nu heeft CD Projekt Red alle twijfels weggenomen: een tijdje na de release van de singleplayer en een aantal gratis DLCs, komt er wel degelijk een multiplayer naar Cyberpunk 2077!

Tot op vandaag wisten we dat multiplayer in Cyberpunk 2077 werd onderzocht en getest en dat nog niets zeker was. Daar komt nu verandering in, want CD Projekt Red heeft via hun Twitter-kanaal bevestigd dat multiplayer naar Cyberpunk 2077 komt. Dit betekent niet dat je tijdens de launch van de game op 16 april al meteen met je vrienden aan de slag kan, want de ontwikkeling is nog in een vroege fase en de modus wordt pas later in 2020 aan de game toegevoegd.

Op dit moment is CDPR namelijk van plan om de singleplayer eerst af te maken, dan aan gratis DLCs en extra singleplayer content te werken en daarna kunnen we multiplayer pas een keer verwachten. Er wordt dus meer dan genoeg aandacht besteed aan de singleplayer, waar de game uiteindelijk toch om gaat.

Gedurende de afgelopen twee weken hebben ze bij CDPR dus een doorbraak gevonden, waardoor ze ons nu duidelijkheid geven over de multiplayer. In zijn interview met Eurogamer liet senior concept artist Marthe Jonkers namelijk nog weten niet zeker te zijn over de multiplayer:

We would never make anything that's not at least The Witcher 3 standard for Cyberpunk. I don't know what the future holds but we will make sure everything we make will be high quality.

CD Projekt Red is ook nog op zoek naar nieuw personeel voor de ontwikkeling van de multiplayer, dus denk je een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van misschien wel de meest gehypte game van het moment? Dit is je kans!

Voor al het Cyberpunk 2077-nieuws zit je hier op de goede plek. Bekijk hier bijvoorbeeld een 15 minuten durende demo van de game, terwijl je hier kan lezen over de cutscenes in de game, die alleen in first-person afspelen.

In dit artikel

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..