Nieuws

Google Stadia en GeForce Now krijgen apps op LG-oleds

Geplaatst: 12 januari om 10:44Aangepast: 12 januari om 10:42
Later dit jaar kun je op je nieuwe oled-televisie van LG apps voor Google Stadia en GeForce Now downloaden.

Met beide streamingservices kunnen games gestreamd worden via een internetconnectie en hoeven er dus geen spellen gedownload te worden.

De streamingdiensten zijn op dit moment wel via externe apparaten op de populaire televisies van LG te gebruiken, zoals de Nvidia Shield en Chromecast. In plaats daarvan gaat het hier om apps voor de televisies waarmee de diensten direct gebruikt kunnen worden. Deze apps komen via het webOS van LG, een interface met diverse apps op de televisie zelf, beschikbaar.

Precieze releasedata voor de Stadia- en GeForce Now-apps zijn er nog niet, maar via een persbericht laat LG weten dat Stadia pas in de tweede helft van dit jaar verschijnt op de oled-schermen. Het is daarbij niet duidelijk om welke oled-modellen van LG het gaat - alleen de nieuwste televisies of ook oudere modellen.

De oled-schermen van LG vinden de laatste jaren gretig aftrek, ook bij gamers. Niet alleen bieden de schermen uitstekende zwartwaardes, er zitten ook diverse technologieën in de televisies gebouwd die interessant zijn voor gamers, waaronder een lage responstijd en sinds vorig jaar HDMI 2.1-ondersteuning. Later dit jaar verschijnen er nieuwe modellen.

GeForce Now

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..