Nieuws

GTA 6-website-update duidt mogelijk op gamerelease

Geplaatst: 25 maart 2020 om 12:00Aangepast: 25 maart 2020 om 13:28
Het is gissen en gokken en koffiedik kijken, maar de updates van een aantal GTA-sites zou nog wel eens kunnen duiden op release-informatie over GTA 6

Afgelopen maandag, op 23 maart, kregen GTAVI.comGTAViceCityOnline.com en GTAMiami.com een update, afgaande op de online tool Who Is Domaintools. Opvallend is dat de eerste twee niet naar de website Rockstar Games verwijzen, maar de laatste wel, evenals GTAVII.com.

Mogelijk past Take-Two momenteel de nameservers van de websites aan, die de domeinnamen vertalen naar een IP-adres. Dat zou betekenen dat de website klaar wordt gemaakt voor gebruik ter promotie van GTA 6. Normaliter duurt een dergelijke aanpassing ongeveer 48 uur, waardoor de aankondiging in theorie zeer binnenkort zou kunnen verschijnen.

De update hoeft echter niet te betekenen dat Rockstar Games een aankondiging voorbereidt. Zo staat een server van de websites in München op naam van internetmarketingbureau Team Internet AG in München, Duitsland en een ander op naam van Trellian Pty. Limited in Beaumaris, Australië.

Momenteel is er officieel nog niks bekend over GTA 6. Vermoed wordt dat de game zich afspeelt in Vice City en een deel van Zuid-Amerika, zoals fans vorige week dachten te ontdekken.

Lees hier alle geruchten over GTA 6 op een rij.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..