thewitcher3wildhunt
thewitcher
boekverfilming
serie
cdprojectred
netflix
fantasyboeken
movie
gameverfilmingen

Superman Henry Cavill wil Geralt in The Witcher-serie spelen

Geplaatst: 8 augustus 2018 om 10:55Aangepast: 8 augustus 2018 om 11:12
Henry Cavill is normaal gesproken gewend om rond te vliegen en de aarde te redden van bad guys. De superheld schijnt daarnaast een voorliefde te hebben voor de Witcher-games en is geïnteresseerd om Geralt te vertolken in de aankomende serie.

We kennen Henry Cavill het beste in zijn blauw en rode Superman-outfit uit Man of Steel en Justice League. Dus om erachter te komen dat de superheld de hoofdrol in de Witcher-serie wil spelen komt dan ook beetje als een verassing. Toch?Ondanks dat het leven van een acteur wel eens hectisch kan zijn, vindt Cavill toch de tijd om games te spelen. Cavill, die op het moment nog druk bezig is met Mission Impossible – Fallout te promoten, heeft aangegeven dat hij een voorliefde heeft voor The Witcher. Hij is op het moment druk bezig met het spelen van het derde deel en is razend enthousiast over de game. Het antwoord op de vraag of hij zijn cape zou ophangen voor de rol van Geralt was vrij duidelijk van Cavill.

Absolutely. Yeah, that would be an amazing role. The Witcher 3. I just replayed all the way through. Love that game. Really good game.

Naast de games heeft de Superman-acteur ook de boeken gelezen. Zijn liefde voor het verhaal van Andrzej Sapkowski hebben er voor gezorgd dat hij een fan is geworden van Geralt en het universum van The Witcher.

The books are amazing," Cavill tells us. "The books are really, really good... The books I started reading, and they are well worth a read.

Vorig jaar werden de plannen voor een Netflix-serie over The Witcher aangekondigd waarin de acht boeken van Sapkowski verfilmd gaan worden. Lauren S. Hissrich, bekend van onder andere West Wing en Daredevil, heeft het project op zich genomen om Geralt en The Witcher tot een succes te maken. Als het goed is ligt het script voor de eerste aflevering al klaar, maar wanneer we de serie op onze beeldbuis kunnen checken is nog even de vraag.

Als je geen fan bent van lezen of series kijken kan je altijd The Witcher-games gewoon spelen. Nog niet The Witcher 3 gespeeld? Hier voor het gemak even alle reviews op een rijtje:

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..