De Gameroom Van

Geplaatst: 1 juni 2021 om 15:45

Live updates:

15 juli 2021 om 16:01De Gameroom van Koen Weijland!

In deze aflevering van de Gameroom gaan we op bezoek bij FIFA legende Koen Weijland . Koen is in zijn FIFA-carrière maar liefst vier keer wereldkampioen geworden en is momenteel bondscoach van het Nederlandse FIFA team. Allemaal knappe prestaties natuurlijk maar hoe zit het met de gameroom van deze balkunstenaar? Dat gaat Simon vandaag voor ons checken in deze gloednieuwe aflevering van de Gameroom, dat mede wordt mogelijk gemaakt door Predator.

Wil je die dikke Triton 300 SE winnen? Ga dan naar https://pu.nl/predator/ en doe mee met de prijsvraag. Check deze link voor meer informatie over de Predator Triton 300 SE. 

7 juli 2021 om 16:04De Gameroom van Egbert!

Vandaag gaan we op bezoek bij Egbert, deze YouTuber is een ware alleskunner maar heeft in het bijzonder een grote voorliefde voor games. Of zijn gameroom ook voldoet aan de eisen van Simon? Dat check je in de vierde aflevering van dit gloednieuwe seizoen dat mede wordt mogelijk gemaakt door Predator.

Wil je die dikke Triton 300 SE winnen? Ga dan naar https://pu.nl/predator/ en doe mee met de prijsvraag. Check deze link voor meer informatie over de Predator Triton 300 SE.

29 juni 2021 om 16:01De Gameroom van Marcella 'Nysira' de Bie!

Vandaag gaan wij langs bij Marcella de Bie, die je misschien beter kent als Nysira. Ze mag dan wel goed scoren op Twitch, Youtube en televisie, maar hoe scoort haar gameroom? Heeft Nysira namelijk wel genoeg RGB en lukt het haar om zichzelf van snacks te voorzien voor ze Apex in dropt? Check nu de derde aflevering van dit gloednieuwe seizoen dat mede wordt mogelijk gemaakt door Predator.

Wil je die dikke Triton 300 SE winnen? Ga dan naar https://pu.nl/predator/ en doe mee met de prijsvraag. Check deze link voor meer informatie over de Predator Triton 300 SE: Klik hier!

22 juni 2021 om 16:01De Gameroom van Daniël Lippens!

Het is weer tijd voor een nieuwe gameroom! De vorige keer waren we op bezoek bij DJ Nicky Romero, die zijn gaming paleis aan ons tentoonstelde. Dit keer gaan we langs bij SLAMFM DJ Daniël Lippens! Check nu de tweede aflevering van dit gloednieuwe seizoen dat mede wordt mogelijk gemaakt door Predator.

Wil je die dikke Triton 300 SE winnen? Ga dan naar https://pu.nl/predator/ en doe mee met de prijsvraag. Check deze link voor meer informatie over de Predator Triton 300 SE: Klik hier! 

8 juni 2021 om 16:01De Gameroom van Nicky Romero!

Daar issie dan! Het nieuwe seizoen van de Gameroom is begonnen! Vandaag trappen we af bij niemand minder dan Nicky Romero! Simon gaat bij de DJ langs en kijkt zijn ogen uit. Benieuw naar zijn eindoordeel? Check het in de eerste aflevering van dit gloednieuwe seizoen!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door Acer Predator en wil je kans maken op de Predator Triton 300 SE? Vul het formulier in op deze pagina

11 mei 2021 om 16:01Hij heeft gewoon alle PlayStation-games! - De gaming setup van...

Seizoen 2 van De Gameroom Van is zo dichtbij dat we de RGB-lichten al in de verte zien flikkeren. Deze week nemen wij een kijkje naar de setups van Bart en Geert-Jan. Hoe liggen de kabels? Hoeveel doosjes staan op display? Hebben ze wel een life-size Doomguy figurine? Martin en Lucas laten het je zien!

4 mei 2021 om 16:01De ultieme retro gameroom! - De gaming setup van...

Een nieuwe week, dus nieuwe gamerooms om te bekijken! Vandaag checken Martin en Lucas de gaming setups van Gerrit en Gerrit-Jan (Je verzint het niet). Uiteraard wordt door de vakjury weer aandachtig gekeken naar de collectie tot aan de kabelmanagement. Ben je benieuwd naar de gamerooms? Bekijk dan snel deze gloednieuwe aflevering!

27 april 2021 om 16:01POAH, wat een collectie! - De gaming setup van...

Het is weer tijd om te genieten van een paar prachtige gamerooms! Vandaag checken we de strakke setup van Orkatemmer en nemen we een kijkje bij Rolorules. Uiteraard worden de setups beoordeeld op verschillende onderdelen. Benieuwd naar deze setups? Check het uit in deze gloednieuwe aflevering!

20 april 2021 om 17:07René heeft een f#!%ing bioscoop! - De gaming setup van...

Nadat we vorige week al even bij Martin hebben kunnen spieken gaan we dit keer dan echt van start met onze nieuwe rubriek:" De gaming setup van..."! In deze rubriek checken we jullie game setups en geven we deze een beoordeling op basis van grootte, gamecollectie, uitrusting, gastpotentie en niet te vergeten.. kabelmanagement! Deze week trappen we af met de setup van Walter! Daarnaast heeft René een hele dikke setup met ons gedeeld. Eén ding is zeker, hij heeft zich prima kunnen vermaken in deze lockdown. Benieuwd naar het oordeel van Martin en Lucas? Check het in onze nieuwe rubriek!

Nadat we vorige week al even bij Martin hebben kunnen spieken gaan we dit keer dan echt van start met onze nieuwe rubriek:" De gaming setup van..."! In deze rubriek checken we jullie game setups en geven we deze een beoordeling op basis van grootte, gamecollectie, uitrusting, gastpotentie en niet te vergeten.. kabelmanagement! Deze week trappen we af met de setup van Walter! Daarnaast heeft René een hele dikke setup met ons gedeeld. Eén ding is zeker, hij heeft zich prima kunnen vermaken in deze lockdown. Benieuwd naar het oordeel van Martin en Lucas? Check het in onze nieuwe rubriek! Stuur jouw gaming setup in via sociale media met '#gamesetup', naar redactie@pu.nl of op onze discord server via pu.nl/discord
13 april 2021 om 16:01De Gaming setup van Martin!

Over een aantal weken beginnen we aan seizoen 2 van De Gameroom van..., waar we langsgaan bij bekende koppen om hun gameroom te beoordelen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en daarom staan wij in deze aanloop alvast stil bij jullie game setups. Heb jij de bruutste setup ooit? Of juist niet? In beide gevallen kun jij ook beoordeeld worden door onze kundige jury! Post een video, foto, gif, reel of wat dan ook op onze speciale gameroom-talk pagina in pu.nl/discord, mail het naar redactie@pu.nl of stuur het naar @powerunlimited met #gamesetup. Om af te trappen beginnen we met de gameroom van Martin, wat vind jij van zijn gameroom? Laat het weten in de comments!

Over een aantal weken beginnen we aan seizoen 2 van De Gameroom van..., waar we langsgaan bij bekende koppen om hun gameroom te beoordelen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en daarom staan wij in deze aanloop alvast stil bij jullie game setups. Heb jij de bruutste setup ooit? Of juist niet? In beide gevallen kun jij ook beoordeeld worden door onze kundige jury! Post een video, foto, gif, reel of wat dan ook op onze speciale gameroom-talk pagina in pu.nl/discord, mail het naar redactie@pu.nl of stuur het naar @powerunlimited met #gamesetup. Om af te trappen beginnen we met de gameroom van Martin, wat vind jij van zijn gameroom? Laat het weten in de comments!