ROG Creator Contest: Stuur jouw concept art in!

ROG Creator Contest: Stuur jouw concept art in!

ROG Creator Contest: Stuur jouw concept art in! 

Droom jij van het maken van je eigen games? Maak jij graag fantasiewerelden? Doe dan mee met de ROG Creator Contest! Wij dagen jou uit om toffe concept art te maken van een game die jij graag zou willen maken en spelen. De inzendingen worden beoordeeld door een jury en de beste inzending wordt beloond met een dikke laptop.

Een van de leukste dingen aan gaming is de hype: worden weggeblazen met nieuwe fantasiewerelden waar we dolgraag in willen spelen. En dat allemaal dankzij de makers, de artiesten, die deze werelden creëren.

Om deze mensen te vieren organiseren we samen met ROG een Creator Contest, waar talentvolle artiesten, jong en oud, hun concept art op kunnen sturen van een game die zij dolgraag zouden willen maken of spelen. Een professionele jury zal deze inzendingen beoordelen en voor de winnaar stelt ROG een ROG Zephyrus S17 notebook beschikbaar.

Prijs

De winnaar van de ROG Creator Contest gaat ervandoor met een mooie ROG Zephyrus S17 notebook: ideaal om overal waar je maar wilt te werken aan je artwork!

ROG Zephyrus S17

  • Intel® Core™ i9-11900H Processor
  • NVIDIA® GeForce RTX™ 3080
  • 17.3-inch 4K UHD (3840 x 2160) anti-glare IPS paneel
  • 32GB DDR4 RAM
  • 2TB M.2 NVMe™SSD

Meer weten over deze vette notebook? Lees hier een uitgebreid artikel over de Zephyrus S17.

Jury

De jury die jouw concept artwork gaat beoordelen, bestaat uit drie professionals met onmetelijk veel talent en ervaring.

Rocky Schouten - Visual Development Artist

Rocky is een bekend gezicht in onze PU community... èn een professionele artiest die aan meerdere games heeft gewerkt met onder andere Guerrilla Games en Total Mayhem Games.

Michal Kus - Concept Artist

Michal is een concept artist die het concept art schooling programma focal point is begonnen. Michal werkt momenteel aan de visual development van een nieuwe IP van Criterion.


Romano Molenaar - Striptekenaar

Romano is een striptekenaar die je misschien wel kent van de populaire sci-fi reeks 'Storm' en X-Men Unlimited. Romano Molenaar werkt sinds de jaren '90 ook aan het design van games en doet dat sinds 2010 met zijn eigen studio: Artking Studio.

Stuur jouw artwork in!

Doe mee met de ROG Creator Contest! Je hebt tot en met 31 oktober om je inzending op te sturen. Met het opsturen van je artwork ga je ermee akkoord dat het kan worden gebruikt in marketinguitingen van ROG.

De genomineerden