Alle PU30-content op één pagina

Alle PU30-content op één pagina

Inhoudsopgave

  1. Welkomstblog Cody
  2. De beste games van 1993 - 1998
  3. Powerpraat - Ward en Florian
  4. Zo hebben wij 30 jaar Power Unlimited beleefd

PU30 is inmiddels volop van start gegaan en daar komt een hele hoop speciale content bij kijken. Om ervoor te zorgen dat jullie al deze unieke content op één plek kunnen vinden, hebben we alles even voor je op een rijtje gezet. Neem een duik in deze nostalgievijver en enjoy!

Welkomstblog Cody

Om een duidelijk beeld te schetsen van alles wat gerelateerd is aan PU30, leidt Cody je via zijn blog door alle content die gepland staan. Je kunt het volledige artikel hier bekijken.

Hoogtepunt van Michel

Heb jij ooit gedroomd om naar Los Angeles af te reizen en de E3 te bezoeken? Michel ook, en hij heeft zijn droom waar kunnen maken bij PU! Daarom heeft Michel ook gekozen om deze ervaring te selecteren als zijn PU hoogtepunt. Wil jij de hele blog lezen? Klik dan hier.

Hoogtepunt van Alie

Op 7-daagse perstrip naar Zuid-Korea, het is niet voor iedereen weggelegd, maar onze Alie had de tijd van haar leven! Ben jij benieuwd hoe ze deze trip ervaarde, je kan het lezen in haar blog!

Hoogtepunt van JJ

Om te vieren dat Power Unlimited dit jaar 30 jaar bestaat, blikken de meest iconische redacteuren uit de PU-geschiedenis terug op hun persoonlijke hoogtepunt bij Power Unlimited. Deze keer is de beurt aan JJ, die terugblikt op allerlei geweldige ervaringen die de PU gemaakt hebben tot wat het nu is.

JJ

Hoogtepunt van Graddus

Deze keer is het Graddus zijn beurt om te vertellen wat zijn hoogtepunt bij Power Unlimited is. Groen als Graddus werd geïntroduceerd tijdens de E3 en dit is ook zijn hoogtepunt. Wat dit betekent lees je hier!

Hoogtepunt van Laura

LauraJenny vertelt over haar bijzondere ervaring in Los Angeles tijdens de E3. Dit is niet de eerste, maar ook zeker niet de laatste keer dat de E3 wordt besproken in de hoogtepunten van de PU-redacteuren. Lees de blog hier!

Hoogtepunt van Jari

Sinds jongs af aan is Jari een fanatieke fan van de PU. Toen hij hoorde dat hij mocht schrijven voor zijn favoriete game-magazine sprong hij een gat in de lucht. Hij beschrijft dit hoogtepunt allemaal in zijn blog!

Hoogtepunt van Tjeerd

Tjeerd heeft in zijn vele jaren bij PU op behoorlijk wat landen bezocht. Zijn hoogtepunt is toch echt de trip naar Tokyo voor de Tokyo Game Show. Zijn herinnering aan deze chaotische en onvergetelijke ervaring kan je hier lezen!

PU30-blog van Ward

In deze toch wel een beetje beladen PU30-blog vertelt Ward over het populaire item waar hij in hoofdrol in speelde, genaamd Awk-Ward. Het grote ongemak en soms ongepaste opmerkingen maakte het voor Ward toch wel erg moeilijk om zijn rol aan te nemen in deze reeks. Lees de volledige blog hier.

De beste games van 1993 - 1998

In de vijfdelige PU30-artikelreeks beschrijven we de beste games van 1993 tot 2023. In deel 1 was Jurjen aan de beurt waarin hij op de beste games van 1993 tot 1998 terugblikt. Welke games denk je dat er in staan? Je ziet het hier.

De beste games van 1999 - 2004

Na Jurjen mocht ook Simon een poging wagen aan de ‘beste games van’ reeks. Deze keer worden de jaren 1999 tot en met 2004 behandeld.

De beste games van 2005 - 2010

In deel drie van de vijfdelige reeks vertelt Wouter wat naar zijn mening de beste games zijn van de periode tussen 2005 en 2010. Welke game vond jij het meest betekenisvol?

Mass Effect 2

De beste games van 2011 - 2016

Jacco heeft een lijstje samengesteld met de beste games van 2011 - 2016. Naar zijn mening was dit een erg makkelijke lijst om samen te stellen. Check hem snel en laat weten of je het er mee eens bent!

Skyrim Anniversary Edition

De beste games van 2017 - 2023

Om deze rubriek af te sluiten vertelt Marvin zijn vijf favoriete games van 2017 tot en met 2023. Laat ook meteen even weten wat volgens jou de beste game is van de afgelopen 30 jaar, dat vinden we namelijk erg leuk om te lezen! Check het volledige artikel hier!

Martin doet een (collectie)boekje open

Ja, we maken een koffietafelboek! Nee, dat is niet een boek ter grootte van een koffietafel. Néé, het is geen boek waarin we de hipste koffietafels van het moment op een rij zetten (een zekere Zweedse meubelmaker wil ons maar niet sponsoren). Maar wat is het dan wel, waarom maken we het, en hoe gaat dat in z’n werk? Martin legt het je uit!

Powerpraat - Ward en Florian

Als je al een langere tijd PU volgt, heb je vast wel eens gehoord van Florian en Ward. Speciaal voor PU30 blikken deze twee levende legendes (en Tjeerd) terug op hun tijd bij Power Unlimited. Denk aan onderwerpen als Awk-Ward en bijzondere trips. 

Powerpraat - Ed en Jurjen

De ultieme eindbaas van Power Unlimited, oftewel Ed Wiggemans, en Nintendo-fanaat Jurjen Tiersma zijn te gast in deze Powerpraat Special. Ben je benieuwd naar de verhalen van vroeger? Check hem dan snel!

Powerpraat - Jan

In deze speciale Powerpraat aflevering blikt Jan samen met ons terug op zijn tijd bij Power Unlimited. Van zijn eerste dagen en reviews tot de meest memorabele perstrips en het ontstaan van GameKings. Onderweg deelt hij inzichten over de evolutie van de game-industrie en waagt hij zich nog 1 keer aan de toekomst te voorspellen met de "Glazenbol van Jan", inclusief speculaties over de release van GTA6. We sluiten af met een reflectie op 30 jaar PU en een vooruitblik op de aankomende PU Expo. Mis deze nostalgische trip niet!

Powerpraat - Skate en JJ

In deze speciale aflevering van de Powerpraat blikken JJ en Skate terug op hun jaren bij PU, een reis die de groei en evolutie van de gaming-industrie laat zien. Van hun allereerste dagen bij het blad tot het ontstaan van de felbegeerde PU Awards en de oprichting van Gamekings en als klap op de vuurpijl deelt Skate zijn eerste ervaringen bij de E3 en de Tokio Gameshow, en vertelt JJ over het delen van een kamer met een vreemde journalist, naast andere kleurrijke verhalen uit hun carrières.

Powerpraat - Wouter en Maarten

In deze laatste nostalgische aflevering, komen niemand minder dan Maarten en Wouter samen om hun rijke geschiedenis bij Power Unlimited te herbeleven. Van hun respectievelijke introducties en de geboorte van PU TV en YoPost, tot de evolutie van de website en hun persoonlijke 'leukste' momenten bij PU. Ze delen hun meest gedenkwaardige ervaringen, inclusief perstrips en de beste feestjes van de E3. 

Zo hebben wij 30 jaar Power Unlimited beleefd

Na twee maanden vol unieke content komt er nu echt een einde aan de verjaardag van Power Unlimited. Een verjaardag om nooit te vergeten, althans, wat ons betreft. Om de boel definitief af te sluiten, nemen Cody, Tjeerd, Martin en Jacco je nog even mee door hun belevingen van de afgelopen twee maanden. Lees het afscheidsverhaal hier!