Nachtwacht van 3 juli 2024

Live updates:

01:27Xbox servers zijn offlineoffline

Gisteren werden gamers ineens van het Xbox netwerk afgegooid en niet veel later liet Microsoft via X het volgende weten:

“We are aware that some users have been disconnected from Xbox Live. We're investigating!”

-

Even later stond dit op de Xbox Live support pagina:

“It's taking longer than anticipated. You may not be able to sign-in to your Xbox profile, may be disconnected while signed in, or have other related problems. Features that require sign-in like most games, apps and social activity won't be available.”

-

Sta dus niet raar te kijken als je even geen online game kan spelen! Op het moment van schrijven is het nog steeds niet gefixt, maar laten we hopen dat Microsoft de servers weer snel online heeft.

01:24Beter speel je de PS4-versie van The First Descendant op de PS5

Nou, mocht je de game op de PS5 spelen, kan je beter de PS4-versie spelen! De native versie voor de PS5 schijnt namelijk voor geen meter te draaien met blurry graphics, lage kwaliteit textures en een vreselijke framerate die soms niet boven de 20fps komt. Terwijl de game in 60fps zou moeten draaien.

De oplossing (tot de onvermijdelijke patch) is de PS4-versie installeren en die spelen op je PS5. Deze versie heeft de problemen niet en ondanks dat de grafische toeters en bellen iets zijn teruggeschroefd ten opzichte van de PS5-versie, draait de game super strak in 60fps. Dus als je gek wordt van de framerate drops, is dit een optie.

01:21Black Myth: Wukong bossfight filmpjesWukong

In het eerste filmpje zien we Guangzhi, een wolf-achtig beest me een speer.

Watch on YouTube

Het tweede filmpje is een stukje uit een battle tegen RedLoong, een draak-achtig beest met elektrische powers.

Watch on YouTube
01:17Geheime Secret Chest gespot in FortniteLego

Epic Games heeft nu namelijk bevestigd dat er een Secret Chest is, die extreem zeldzaam is. De kist ziet er niet anders uit dan andere kisten en kan overal op de map verschijnen, al is de kans dat je er eentje vindt dus erg klein. Wat er dan in de speciale geheime kist zit?

·        Heisted Explosive Assault Rifle

·        Heisted Run ‘N’ Gun SMG

·        Heisted Accelerant Shotgun

·        Heisted Blink Mag SMG

·        Heisted Breacher Shotgun

Dit zijn dus alle Heisted Exotic weapons, uit Chapter 4 seizoen 1. Zoals de kenners ongetwijfeld weten zijn dit de beste wapens die ooit zijn toegevoegd aan Fortnite, wat je kans op het winnen van de match aanzienlijk vergroot. Begin met zoeken!

01:13Steam breekt opnieuw recordSale

Het ‘concurrent user record’ stond op ruim 36.3 miljoen, dat in maart werd neergezet tijdens de vorige Steam Sale. Afgelopen weekend werd dat record verbroken met ruim 36.9 miljoen gebruikers. De Steam Sale duurt nog tot 11 juli.

01:10Digital Foundry checkt Dragon’s Dogma 2 na updatesKnight

Maar heeft het geholpen? Is in ieder geval de framerate nu stabiel, of kan VRR de boel strak trekken? Het antwoord is ‘mhaw’, zoals Digital Foundry in het filmpje hieronder als geen ander kan laten zien. Enjoy, en tot de volgende!

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.