Nachtwacht van 4 juli 2024

Live updates:

02:47Binnenkort meer Activision games naar Game Pass?Activision

Volgens een leaker komt in augustus in ieder geval Crash N’Sane Trilogy naar Game Pass, maar ook Tony Hawk 1 en 2 en Spyro Reignited Trilogy zouden klaar staan. De leaker weet niet of deze ook in augustus al komen, maar anders snel daarna.

Het is voor de leaker ook nog onbekend of er andere Call of Duty games naar Game Pass zullen komen in augustus. Nog even afwachten dus.

02:45Nintendo vecht opnieuw tegen piraterijPiracy

De eerste rechtszaak is tegen de eigenaar van Modded Hardware, die mod-chips en zogenaamde MIG-devices te koop aanbood. Daarnaast wordt Modded Hardware er van verdacht illegale Switch game kopietjes mee te leveren met de hardware.

De tweede is voor ene James Williams, die eigenaar was van verschillende websites die illegale Switch games aanbood. Nintendo liet weten deze James meerder malen de kans te hebben gegeven de websites offline te halen, maar daar werd geen gehoor aan gegeven. Daar heeft hij nu ongetwijfeld spijt van, want de kans dat hij deze rechtszaak gaat winnen tegen Nintendo is zo ongeveer nul procent.

02:43Man opgepakt met Master Sword replicaZelda

De man in kwestie liet weten het zwaard online te hebben gekocht als speelgoed, maar de politie vond het nog steeds een ‘sharply pointed item’ en de man moest mee naar het bureau. Daar bleek de man nog wat dingetjes open te hebben staan, waardoor hij nu vier maanden in de bak mag gaan zitten. Oeps!

02:41Helldivers 2 krijgt binnenkort performance updatePC

Via X laat de CEO van ontwikkelaar Arrowhead Game Studios weten dat performance nu de focus heeft en dat er een patch aankomt. Hij zegt:

“Performance will be a focus next. Update coming this week by the looks of it! hope it does the trick! but we'll keep at it regardless.”

-

Hij zegt dus meteen niet zeker te weten of het alle technische problemen zal oplossen, maar dat de studio er hoe dan ook aan zal blijven werken.

02:38A Quiet Place: The Road Ahead story trailerThe Road Ahead

The Road Ahead wordt een singleplayer horror game en onderstaande eerste story trailer ziet er wat de Wacht betreft erg cool uit. De game komt uit voor de PS5, Xbox Series X/S en PC, ergens later dit jaar. Enjoy, en tot de volgende!

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.