Nachtwacht van 6 juli 2024

Live updates:

22:06De releasedatum en logo van FC25 zijn gelektea fc 24

Volgens de betrouwbare leakers billbil-kun en dealabs staat EA FC25 gepland voor een release op 27 september. De game zal net als vorig jaar zowel een Standard als een Ultimate Edition bevatten. Als je de Ultimate Edition pre-ordert krijg je zeven dagen eerder toegang tot de digitale grasmat. Ook het logo van de game is inmiddels gelekt op Twitter.

View post on X

De Standard Edition van de game zal 69,99 euro kosten, terwijl de Ultimate Edition 99,99 euro zal kosten. Zoals gebruikelijk krijgen EA Play-leden tijdens de vroege toegang een proefperiode van tien uur.

FC25 zal naar verwachting worden uitgebracht op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

22:05Bethesda kondigt de nieuwe Milepost Zero-update van Fallout 76 aanFallout 76

Milepost Zero markeert het begin van het achttiende seizoen van Fallout 76. Bethesda Game Studios heeft onthuld dat de belangrijkste verandering in Milepost Zero een herziening van het Legendary Crafting-systeem zal zijn. In plaats van Legendary Cores zullen spelers nu Legendary Particles krijgen wanneer ze Legendary Weapons vernietigen, deze Particles kunnen vervolgens worden omgezet in Legendary Mods.

Dit proces wordt dus eigenlijk vereenvoudigd: vernietig Legendary Weapons om mogelijk mods of mod-plannen te krijgen, verzamel Legendary Particles, gebruik deze om Legendary Mods te maken en gebruik Legendary Modules om de mods op je wapens toe te passen.

Daarnaast introduceert Bethesda een nieuw evenement of verhaallijn genaamd ‘Bump in the Road’, waarin spelers hun eigen Caravan Company kunnen starten. Dit stelt spelers in staat om speciale constructies te ontgrendelen door Blue Ridge Caravan Company-quests en evenementen te voltooien. Deze constructies kunnen als buitenposten worden geplaatst, naast CAMPs en zullen verkopers bevatten.

De game is mede door de populariteit van de tv-show op dit moment erg populair. De exacte datum is nog niet bekend, maar het wordt verwacht dat Milepost Zero in september 2024 uitkomt.

22:04Nintendo-president zegt dat langere ontwikkelingscycli voor games "onvermijdelijk" zijn

Tijdens de meest recente aandeelhoudersvergadering vertelt Shuntaro Furukawa dat de ontwikkelingsfase tegenwoordig "langer, complexer en geavanceerder" is. Dit zorgt er volgens hem voor dat Nintendo haar ontwikkelingsmiddelen moet uitbreiden en hiervoor noodzakelijke investeringen moet doen.

De Senior Managing Executive Officer en Corporate Director van het bedrijf, Shinya Takahashi, herhaalt dat het "onvermijdelijk" is dat de softwareontwikkelingscycli langer worden naarmate de hardware verbetert. Toch heeft hij er ook vertrouwen in dat het Nintendo lukt om de totale ontwikkelingscycli te verkorten door de "ontwikkelomgeving te verbeteren".

In dezelfde vraag wordt ook besproken hoe het kan dat Super Mario Bros. Wonder de eerste nieuwe 2D Mario-game in 11 jaar is. "Het is niet zo dat Super Mario Bros. Wonder bijna een decennium lang continu in ontwikkeling was," zegt Takahashi. De lange pauze tussen deze releases is volgens hem te wijten aan verschillende initiatieven en studies, "met als doel zoveel mogelijk mensen ervan te laten genieten."

Op dezelfde vergadering is ook gesproken over Nintendo’s mening over het gebruik van generatieve AI voor videogames, maar het bedrijf lijkt daar vooralsnog weinig potentie in te zien.

22:03Epic claimt dat Apple de lancering van de nieuwe mobiele store bewust dwarsboomtLego

Het bericht stelt dat Apple vindt dat het ontwerp en de positie van Epics 'Installeren'-knop te veel lijkt op de knop met dezelfde functie in de App Store. Verder beweert Epic dat Apple ook vindt dat het label 'In-app aankopen' te veel gelijkenissen vertoont.

In de claims noemt Epic Games de nieuwste afwijzing voor de lancering van de winkel door Apple "willekeurig, obstructief en in strijd met de DMA." Epic zegt dat ze hun zorgen hebben gedeeld met de Europese Commissie en herhaalt dat de releasedatum voor de winkel blijft staan. Deze moet namelijk over enkele maanden uitkomen in de Europese Unie.

Epic wil de Epic Games Store en Fortnite dit jaar naar iOS in de EU brengen, zoals eerder aangekondigd in februari 2024. Het verklaart dat "Epic Games Sweden AB de mobiele Epic Games Store en Fortnite in Europa zal beheren, waarbij het Store-team de ontwikkeling leidt."

View post on X
22:02Nieuwe content F-Zero 99 nu te spelenRacence auto's in F-Zero 99

Dit zorgt ervoor dat alle parcoursen in deze cup een feestelijke thema hebben. Voor het festival is ook een leaderboard in het leven geroepen. Tevens zijn er door de computer gestuurde racers die 'Star Rivals' worden genoemd.

Ook kunnen spelers de L- of R-knop ingedrukt houden of een van de vier actieknoppen indrukken om een emoji weer te geven aan het begin van de race of tijdens de spectator-modus. Meer informatie is te vinden op de Nintendo-website.

F-Zero 99 werd vorig jaar uitgebracht. De game is gebaseerd op de oorspronkelijke SNES-game, met dezelfde graphics en parcoursen. Net als bij Tetris 99 neemt de speler het online op in een battle royale tegen anderen. De game is exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch Online-abonnees.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.