Brutus_PU

1
Artikelen1494
Forumposts0
Comments496

BIO

Deze gebruiker heeft nog geen bio

Member sinds 1 februari 2016 om 09:27

Laatste artikelen van Brutus_PU

Feature

Met deze tips knal jij door Valorant

Na een maandenlange gesloten bèta kan iedereen genieten van Valorant. De objective based shooter van League of Legends-ontwikkelaar Riot Games is een mix tussen CS:GO en Overwatch, en gezien Brutus in beide honderden uren van zijn vrije tijd heeft gestoken is hij de ideale man om jou op weg te helpen in de wereld van Valorant.

Feature

Samenwerken met PUBG was rampzalig – Esport Hitjes

Terwijl de wereld overspoeld wordt door de slechte Corona-variant, gaat esport gewoon door. Nou ja deels dan. Toernooien rondom FIFA, Apex Legends en PUBG zijn namelijk geannuleerd. Verder is er goed nieuws voor fans van Super Smash Bros., moet een Braziliaanse ex-CS:GO-speelster ruim een eeuw brommen en komt The International mogelijk naar Amsterdam in de toekomst.

Feature

YouTube betaalt Activision Blizzard 160 miljoen - Esport Hitjes

Terwijl Brutus nog aan het bijkomen is van de mooiste traditie van Noord-Brabant, carnaval, komt hij gelukkig met een nieuwe Esport Hitjes. Deze week staat de beste Nederlandse League of Legends-speler in het zonnetje, want die is ein-de-lijk weer in vorm. Daarnaast is er slecht nieuws voor de Overwatch League en staat FIFA centraal.

Feature

De Overwatch League is weer begonnen – Esport Hitjes

Afgelopen weekend begon het derde seizoen van de Overwatch League. In de nieuwe jaargang is het erop of eronder voor Blizzard, want dit seizoen kent flinke veranderingen. Verder heeft de Call of Duty League nog steeds geen lekkere kijkcijfers, is de Six: Invitational in volle gang en heeft een CS:GO-speler een schorsing gekregen na een hele domme opmerking.

Feature

Problemen bij start Call of Duty League – Esport Hitjes

Afgelopen weekend is het eerste seizoen van de Call of Duty League officieel van start gegaan. Fans konden exclusief op YouTube kijken naar de beste CoD-teams ter wereld. Om dit heugelijke moment te eren, heeft Brutus alles wat je moet weten over de Call of Duty League op een rijtje gezet.

Feature

PSV komt met League of Legends-team – Esport Hitjes

2020 is begonnen en daarmee dus ook het nieuwe esportdecennium. Waar we de afgelopen tien jaar gigantische financiële groei zagen, verwacht Brutus dat esport over tien jaar helemaal mainstream is. De eerste stap in Nederland dit jaar lijkt in ieder geval gemaakt, want voetbalclub PSV heeft een League of Legends-team aangekondigd.

Feature

De beste Nederlanders van 10 jaar esport (2) - Esport Hitjes

De afgelopen tien jaar heeft esport gigantische sprongen gemaakt. Wedstirjden zijn tegenwoordig in grote stadions en evenementhallen, terwijl het in 2010 nog bijzaak was tijdens Dreamhack. Vroeger hadden de beste esporters een baan naast het gamen, nu verdienen ze miljoenen. Brutus wil in twee edities Esport Hitjes terugkijken op het afgelopen decennium en doet dat deze keer met deel twee van de beste tien Nederlandse Esporters van de afgelopen tien jaar.

Feature

De beste Nederlanders van 10 jaar esport (1) - Esport Hitjes

De afgelopen tien jaar heeft esport gigantische sprongen gemaakt. Wedstirjden zijn tegenwoordig in grote stadions en evenementhallen, terwijl het in 2010 nog bijzaak was tijdens Dreamhack. Vroeger hadden de beste esporters een baan naast het gamen, nu verdienen ze miljoenen. Brutus wil in twee edities Esport Hitjes terugkijken op het afgelopen decennium en doet dat deze keer met deel een van de beste tien Nederlandse Esporters van de afgelopen tien jaar.

Feature

Racismeschandaal nekt Echo Fox – Esport Hitjes

December, en daarmee het einde van het jaar, ligt weer op de loer. Dat betekent helaas ook een rustige periode voor de meeste esports. Hierom vandaag de laatste normale Esport Hitjes van 2019. In de volgende edities blikken we terug op afgelopen jaar en decennium. Maar voor dat gebeurt komen hier de laatste nieuwtjes van 2019.

Feature

Spugen op logo EA levert flinke schorsing op – Esport Hitjes

Terwijl Brutus een extra kaarsje uitblaast vandaag, geniet hij nog na van het afgelopen weekend waar genoeg te genieten was voor de liefhebbers van de virtuele sporten. Zo was Blizzcon fenomenaal, stelde het wereldkampioenschap League of Legends niet teleur en was er lekkere CS:GO-actie. Helaas was er ook minder goed nieuws, maar dat lees je in een nieuwe Esport Hitjes.