N8W8
Nachtbraker.

ElBassico12

2
Artikelen1205
Forumposts3
Comments1168

BIO

Brad Pitt

Member sinds 16 december 2013 om 09:39

Laatste artikelen van ElBassico12

Blog

Aan alles komt een eind

Feature

De beste games ooit volgens Bas

Iedere maand laten we een redacteur aan het woord om zijn of haar persoonlijke top 10 games ooit te bespreken. Het is komkommertijd en daarom is Bas een ideaal persoon om zijn of haar top 10 te bespreken. Waarschuwing: Dit is de enige top 10 games ooit die daadwerkelijk klopt!

Nachtwacht

Vijf nieuwe personages voor Marvel vs. Capcom Infinite aangekondigd

Het weekend is weer aangebroken en de zomervakantie is nu overal een feit. Hoe kunnen we deze heugelijke gebeurtenis beter begeleiden, dan met de wetenschap dat er vijf nieuwe personages zijn aangekondigd voor de nieuwe Marvel vs. Capcom. En natuurlijk is er nog meer!!!

Feature

De slechtste sportgames ooit

De sportzomer is in volle gang, want zo genieten we bijna dagelijks van de Tour de France, het EK voetbal, hier en daar een Grand Prix en natuurlijk de ongelofelijke prestatie van Rodger Federer. Toch is sport niet altijd zo mooi als we in deze hoogtij dagen moeten geloven. Bas duikt in de wereld van de slechtste sportgames ooit en komt een partij ellende tegen!

Feature

De beste games waarin je als dier speelt

Games hebben de magische eigenschap je in de huid van iemand anders te plaatsen. Helemaal bijzonder is het als we in de vacht van iets mogen kruipen en zelfs avonturen gaan beleven als andere organismen. Bas voelt zich beer genoeg om de beste games waarin je als dier speelt onder de loep te nemen.

Nachtwacht

Nederlandse Studio achter Overlord overgenomen door Paradox Interactive

Na een turbulente week vol hoop en teleurstelling over de SNES-mini is het tijd om de nieuwe week te verwelkomen en dat doen we met nieuws over de Nederlandse Studio achter Overlord, Hearthstone kaarten die terugkeren en aanpassingen in Rocket League. Goedemorgen!

Nachtwacht

Call of Duty Modern Warfare Remastered verschijnt op 27 juni als losse game

Eindelijk is daar dan de datum waarop de remaster van de beste Call of Duty voortaan ook te krijgen is zonder dat te futuristische Infinite Warfare. Verder leer je deze N8W8 dat PU Battleground hard aan het gaan is en dat een kind op een kart in de remix goud waard is.

Feature

Alle verbeteringen in Star Wars Battlefront 2

Twee jaar geleden kwam EA met Star Wars Battlefront op de proppen. Een bekende naam met een nieuwe uitvoering. Deze game heeft ontzettend veel kritiek te verduren gehad en nu lijkt het erop dat EA echt geleerd heeft van de fouten uit het eerste deel.

Feature

E3: Awkward, awesome en aandoenlijkheden

De E3 is voorbij en dit heeft weer voor de nodige memorabele momenten gezorgd. Vandaag blikken we een keer niet terug naar de grootste games, maar juist naar de pijnlijkste, leukste en schattigste momenten!

Nachtwacht

Metal Gear Survive uitgesteld naar begin 2018

De week van de E3 is afgelopen en nu moeten we nog 358 nachten wachten op de volgende. Niet getreurd, de Wacht heeft nog een aantal nieuwtjes gevonden om je in ieder geval deze nacht mee door te laten komen. Goedemorgen!!!