L

Lupe

1
Artikelen829
Forumposts1
Comments581

BIO

Deze gebruiker heeft nog geen bio

Member sinds 20 januari 2017 om 09:40

Laatste artikelen van Lupe

Feature

Dit vonden jullie van E3 2018 - De grote winnaar van dit jaar!

We hebben de afgelopen dagen nogal wat polls geplaatst. Vandaag is het tijd om te kijken naar wat jullie van E3 2018 vonden. Welke ontwikkelaar is dit jaar de winnaar?

Feature

Wie wint E3 2018? - De grote E3-vragenlijst

Het is tijd om de vraag der vragen te stellen. De shows zijn voorbij en de grote aankondigingen zijn gedaan, maar wie wint E3 2018?

Feature

Het belangrijkste nieuws van de E3 2018-persconferenties op een rijtje

De persconferenties zijn voorbij en de beurs is open. E3 2018 is dus alweer bijna over. Dit zijn de belangrijkste nieuwtjes die je niet mag missen.

Feature

Stem op jouw favoriete onderdeel van de Nintendo Direct - E3 2018

25 van de 45 minuten gingen over Super Smash Bros. Ultimate, maar dat betekent niet dat het je favoriete onder deel moet zijn. Stem hier op wat jij het tofste aan de E3 Nintendo Direct vond.

Feature

Het belangrijkste nieuws uit de Nintendo Direct - E3 2018

De laatste show van E3 is voorbij. Nintendo heeft veel van Super Smash Bros. Ultimate laten zien, maar weinig van andere games. Check hier het belangrijkste nieuws uit de E3 Nintendo Direct.

Video

Hollow Knight vanaf vandaag te downloaden in Nintendo Switch eShop

Hollow Knight komt eindelijk naar Nintendo Switch. Na meerdere vertragingen lanceert de platformer vandaag in de eShop. Check de launchtrailer hier!

Video

Dragon Ball FighterZ komt in 2018 nog naar Nintendo Switch

Populair vechtspel Dragon Ball FighterZ komt naar Nintendo Switch. Het is de volledige game en lanceert dit jaar nog. Het spel krijgt zelf een aantal exclusieve features op Switch.

Video

Kijk hier de volledige E3 Nintendo Direct terug - E3 2018

Bijna de helft ging over de nieuwe Super Smash Bros., maar het was wel weer genieten. Check hier de volledige Nintendo Direct terug.

Nieuws

Alle vechters ooit komen samen in Super Smash Bros. Ultimate, lanceert 7 december

Nintendo heeft Super Smash Bros. Ultimate onthuld. Alle vechters uit iedere vorige Smash-titel komen samen, wat je meer dan zestig speelbare personages geeft.

Video

Xenoblade Chronicles 2 krijgt DLC genaamd Torna - The Golden Country

Xenoblade Chronicles krijgt DLC. De uitbreiding heet Torna - The Golden Country en voegt een nieuwe verhaallijn toe aan het spel. Torna - The Golden Country komt september dit jaar uit op Nintendo Switch.