PU Staff
Onderdeel van de PU redactie.

Marvin_Toepoel

17
Artikelen930
Forumposts0
Comments648

BIO

Eindredacteur Power Unlimited-magazine.

Member sinds 22 juli 2015 om 09:50

Laatste artikelen van Marvin_Toepoel

Blog

Power Unlimited 329 is nu verkrijgbaar!

‘Huh?’ ‘Is dit een game?’ ‘Wat zat er in mijn koffie?’ Zomaar een paar reacties na de aankondiging van DokeV, want niemand wist waar we naar keken. Jurjen weet dat inmiddels wel, hij sprak uitgebreid met ontwikkelaar Pearl Abyss over deze Koreaanse koortsdroom en schreef de coverview van PU #329, die nu in de winkels ligt!

Review

Diablo 2: Resurrected review (pc) – Warmer wordt het bad niet

Zelden heeft Marvin zich zo nutteloos gevoeld als na het spelen van Diablo 2: Resurrected. Niet omdat de game hem bij het handje houdt – sterker nog, arpg-noobs zullen een flinke kluif hebben aan deze opgepoetste klassieker. Nee, het is meer omdat dit dezelfde game is die hij al twee decennia speelt en daar vrijwel niets op aan te merken valt. Dit is de remaster waar hij al twintig jaar op wacht.

Nachtwacht

Life is Strange: Remastered Collection komt uit op 1 februari

De Wacht onderbreekt zijn Diablo 2: Resurrected-marathon voor heet gamenieuws! Met vannacht: Chinese gamemakers akkoord met restricties, een vergelijking in Alan Wake Remastered-trailer, combat en exploratie in Marvel's Guardians of the Galaxy in beeld, en meer. Goedemorgen!

Nachtwacht

Ruim 200 Chinese gamebedrijven zeggen regels overheid 'strikt' op te volgen

213 Chinese gamebedrijven, waaronder Tencent en NetEase, spreken uit dat ze zichzelf gaan reguleren en ‘gebruikersverslaving’ actief tegen zullen gaan. Dit ligt in lijn met de roep van de Chinese overheid om negatieve invloeden van entertainment op de jeugd te voorkomen.

Nachtwacht

Alan Wake Remastered-trailer vergelijkt opgepoetste game met origineel

In de nieuwste trailer van Alan Wake Remastered worden enkele gameplay- en cutscenebeelden zij aan zij gelegd met het origineel uit 2010.

Nachtwacht

Vijf personagetrailers voor Nickelodeon All-Star Brawl

Nickelodeon toont de movesets van enkele personages uit Nickelodeon All-Star Brawl met een serie trailers.

Nachtwacht

Check de lanceringstrailer van Lost Judgment

Lost Judgment is eindelijk uit, en dat moet natuurlijk gevierd worden met een trailertje.

Nachtwacht

Vechten en verkennen in trailers van Marvel's Guardians of the Galaxy

Patrick Fortier, senior gameplay director van Marvel’s Guardians of the Galaxy, legt je in twee trailers uit wat je zoal met de Guardians kunt doen, zowel binnen als buiten combat.

Nachtwacht

Wuchang: Fallen Feathers is de nieuwste Chinese Dark Souls-kloon die er veelbelovend uit ziet

Welkom bij een nieuwe Wacht vol gamenieuws-pracht! Met vannacht: nóg een Chinese Dark Souls-kloon, THQ houdt iets achter de hand, AR-game Kolonisten van Katan gaat offline en meer. Goedemorgen!

Nachtwacht

THQ Nordic heeft 42 games in de maak, waarvan 28 onaangekondigd

THQ Nordic zegt op Twitter dat er in totaal 42 games in de maak zijn die zij gaan uitgeven, wat betekent dat er 28 onaangekondigde projecten tussen zitten.