Reviews

Geplaatst: 3 juni 2021 om 17:04

Live updates:

14 juli 2021 om 15:00Moet je The Legend of Zelda: Skyward Sword HD gaan spelen? - Video Review

Aankomende vrijdag komt, tien jaar na de oorspronkelijke release, de remaster van The Legend of Zelda: Skyward Sword uit. Lucas heeft de game voor ons gespeeld en kan antwoord geven op de vraag: "Moeten wij deze game gaan spelen?" Skyward sword is namelijk niet het populairste deel onder de Zelda fans. Of deze remaster daar verandering in heeft gebracht? Dat check je in deze Skyward Sword review!

10 juli 2021 om 16:01De vetste actiefilm van het MCU tot nu toe? - Black Widow video Review [Geen Spoilers]

Na Avengers: Endgame en Spider-Man: Far From Home bleef het een tijdje stil rondom de MCU-films. We hebben kunnen genieten van series als Wandavision, Falcon and the Winter Soldier en natuurlijk Loki. Maar we hebben al een tijdje geen superhelden op het witte doek gezien. Daar is met de komst van Black Widow eindelijk verandering in gekomen! Of de film ook voldoet aan onze verwachtingen? Dat gaat Jacco ons haarfijn uitleggen in deze spoilervrije review van Black Widow!

28 juni 2021 om 10:48Een hole-in-one met Mario Golf: Super Rush?! - Video Review

Dat onze favoriete besnorde loodgieter sportief is wisten we inmiddels wel, toch was het al weer eventjes geleden dat hij op de golfbaan te vinden was. Tijd om die golf skills weer een beetje op te krikken in een nieuw deel! Maar is deze nieuwe Mario Golf wel een beetje naar verwachting, of valt het tegen? Daar kom je achter in deze gloednieuwe video review!

8 mei 2021 om 10:00Overtreft Resident Evil Village zijn voorganger? – Video Review

Na het fantastische vorige deel (Resident Evil 7: Biohazard) heeft Resident Evil Village grote schoenen (Lady Dimitrescu maat) om te vullen. Gelukkig kan onze reviewer Wouter jou alles vertellen over deze game en of ze zijn geslaagd om zijn voorganger te overtreffen!

1 mei 2021 om 10:01Wat maakt Returnal met de duistere schoonheid zo uniek? - Video Review

Het is eindelijk zover, de tweede PS5-exclusive is eindelijk uit: Returnal! De nieuwe game van Housemarque doet gek genoeg erg denken aan eerdere titels van de developer. Want ondanks dat Returnal eruit ziet als een third-person shooter, is er veel meer aan de hand! Het heeft namelijk ook flink wat elementen van Roguelike-en Bullethell achtige games weg. Benieuwd naar wat wij van deze nieuwe PS5-exclusive vinden? Check het in deze video review van Returnal!

26 maart 2021 om 16:01Is dit een Monsterlijke game?! - Monster Hunter Rise Review

Eind 2017 kwam Monster Hunter: World uit voor de Xbox One, PS4 en later ook pc. De game deed het ontzettend goed en heeft de franchise een stuk populairder gemaakt hier in het westen. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en kunnen we aan de slag met het volgende deel binnen de serie! Monster Hunter: Rise komt tijdelijk exclusief uit voor de Nintendo Switch en bevat een hoop nieuwe gameplayelementen die we nooit eerder in de serie hebben gezien! Ben jij benieuwd of de game wat voor je is? Check het snel in deze video review!

23 maart 2021 om 17:20Dit is waarom je Zack Snyder Justice League moet checken - Video Review

De Snyder Cut van Justice League is er! De originele regisseur komt terug met zijn versie, nadat hij in eerste instantie het stokje moest overgeven aan Josh Whedon. Dit betekent onder andere een langere film, emmers bloed en epische muziek, maar is het ook meer om van te genieten? Of hadden ze het bij de eerste moeten laten? Check het in deze review!

13 februari 2021 om 08:01Dit is waarom jij Super Mario 3D World + Bowsers Fury zeker moet checken! - Video Review

Super Mario 3D World + Bowser's Fury is sinds vandaag uit op de Switch! In deze video vertelt Tjeerd waarom je dit bijzondere Mario avontuur niet zomaar links mag laten liggen. Ondanks dat de game al eerder op de WiiU is uitgebracht, brengt Super Mario 3D World een aantal verbeteringen met zich mee. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de extra content die aan de game is toegevoegd: Bowser's Fury! Ben jij benieuwd of de nieuwe Mario-game wat voor jou is? Check dan deze video review!

20 januari 2021 om 15:50Waarom Hitman 3 de beste moordsimulator van dit moment is - Video Review

Hitman 3 is uit en om dat te vieren hebben we de grootste Hitman-fanaat van de redactie opgetrommeld, die tevens de game heeft gereviewd. Martin is al sinds jaar en dag fan van de sluipmoordenaarsserie en Lucas was wel benieuwd wat Martin van het laatste deel uit de World of Assassination-trilogie vindt. Alle 'good, bad & ugly'-aspecten van Hitman 3 nemen de heren daarom nu met je door!

10 december 2020 om 12:01Cyberpunk 2077 Video Review - Maakt alle verwachtingen waar

Hoe langer Cyberpunk 2077 werd uitgesteld, hoe minder er overbleef van de gigantische hype rondom de game. Toch bleven de verwachtingen rondom de nieuwe titel van CD Projekt Red torenhoog. Wordt de game niet te complex en werkt alles zoals het hoort? Kortom, maakt Cyberpunk 2077 alle verwachtingen waar? Vandaag kunnen we je eindelijk het antwoord op deze vraag geven in de review van Cyberpunk 2077!