PU Staff
Onderdeel van de PU redactie.

FakkaWimpie

14
Artikelen906
Forumposts2
Comments277

BIO

Van origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online vuurwapengeweld. Het begon voor hem allemaal bij Metal Gear Solid op de PSX en is sinds enkele jaren van mening dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Member sinds 27 augustus 2018 om 09:40

Laatste artikelen van FakkaWimpie

Nachtwacht

Tencent richt zich volledig op kopen van studio’s buiten China

Koopzucht bij Tencent, PlayStation die loopt te zeuren in Brussel en ontwikkelaar die Google Stadia spelers willen helpen. Dat en meer lees je allemaal in deze spiksplinternieuwe N8W8!

Nachtwacht

Publiek dit jaar weer welkom bij The Game Awards 2022

Op 8 december zal de Microsoft Theatre in Los Angeles weer gevuld zijn met publiek voor The Game Awards 2022. De kaartjes voor het evenement gaan op 1 november in de verkoop.

Nachtwacht

Gerucht: Jim Ryan vloog naar Brussel om zorgen over Activision-overname kenbaar te maken

PlayStation-chief Jim Ryan zou recent naar het EU-hoofdkwartier in Brussel zijn gevlogen om zijn zorgen over de overname van Activision Blizzard door Microsoft kenbaar te maken aan de autoriteiten.

Nachtwacht

Ubisoft, Bungie en IO Interactive willen overdracht Stadia-save data mogelijk maken

Wie uren aan voortgang in games van Ubisoft, Bungie en IO Interactive heeft zitten op Google Stadia, moet ze straks kunnen overzetten naar andere platforms als Google Stadia op 18 januari 2023 stopt.

Nachtwacht

Cyberpunk 2077 ook op Steam Deck ongekend populair

Bijna twee jaar na release noteert Cyberpunk 2077 de allerbeste spelersaantallen die het ooit heeft gehad. Een deel van die heropleving vindt ook plaats op de Steam Deck.

Nachtwacht

Microsoft dient Activision-overname in bij Europese mededingingsautoriteit

Oktober is hondenweer, reden genoeg om de spelletjesmachine aan te janken natuurlijk! Voordat de Wacht aan een uitgebreide Cyberpunk- zaterdag begint, brengt hij je natuurlijk eerst nog de lekkerste nieuwtjes van afgelopen nacht. Google-stadia, Microsoft, Blizzard, ze komen allemaal voorbij in deze kakelverse N8W8!

Nachtwacht

Gerucht: Google sloeg Death Stranding-vervolg exclusief voor Stadia af

Voordat Google zijn Stadia Games and Entertainment-divisie vorig jaar sloot, zou het een aanbod om een vervolg op Death Stranding exclusief te laten verschijnen voor Google Stadia hebben afgeslagen.

Nachtwacht

Verificatiesysteem Overwatch 2 werkt niet voor sommige spelers

Weet je wat nóg irritanter is dan verplicht je telefoonnummer moeten koppelen om Overwatch 2 te spelen? Je telefoonnummer überhaupt niet kunnen koppelen. Sommige spelers maken het mee bij het opstarten van Overwatch 2.

Nachtwacht

Fysieke Switch-editie van eerste Bayonetta op allerlaatste moment uitgesteld in Europa

De fysieke release van de eerste Bayonetta-game op Nintendo Switch is op het laatste moment uitgesteld in Europa. De game zal nu uitkomen in de eerste helft van deze maand.

Nachtwacht

Red Dead Online-speler smeekt Rockstar na nieuws over stopzetten Google Stadia: ‘Sta eenmalige overdracht van personage toe’

Bijna zesduizend uur stak YouTuber ItsColourTV in Red Dead Online op Google Stadia. Nu bekend is geworden dat het platform wordt opgeheven, smeekt hij Rockstar om een eenmalige overdracht van zijn personage.