PU Staff
Onderdeel van de PU redactie.

FakkaWimpie

7
Artikelen697
Forumposts2
Comments231

BIO

Van origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online vuurwapengeweld. Het begon voor hem allemaal bij Metal Gear Solid op de PSX en is sinds enkele jaren van mening dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Member sinds 27 augustus 2018 om 09:40

Laatste artikelen van FakkaWimpie

Review

Death Stranding Director’s Cut review (PS5) - Voor de nieuwkomers

Als fervent wandelaar werd Dwayne in 2019 heel erg vrolijk van Death Stranding. De mix tussen hiken, sluipen, griezelen en schieten ging er als zoete koek in, dus was hij in jubelstemming toen hij Death Stranding Director’s Cut ging recenseren. Maar voegt deze heruitgave voor PlayStation 5 nou echt iets toe?

Nachtwacht

EA lijkt niet betrokken bij Aspyrs Star Wars: Knights of the Old Republic

Live terwijl de Wacht zich zo onderhand afvraagt hoe frisse buitenlucht ook alweer voelt, meldt hij zich met een kersverse N8W8! Vanuit thuisquarantaine brengt hij nieuwtjes over PlatinumGames en de rechtszaak tussen Apple en Epic Games. Ook lees je over een nieuwe tegenslag voor de Analogue Pocket en meer!

Nachtwacht

Epic Games-CEO: ‘Uitspraak geen overwinning voor ontwikkelaars en consumenten’

Apple mag andere bedrijven er niet van weerhouden in hun apps links te plaatsen naar externe betaalmethodes buiten de App Store om, zo oordeelde de rechter afgelopen vrijdag. Voor tegenpartij Epic Games lijkt dat een geslagen slag, maar CEO Tim Sweeney denkt daar anders over.

Nachtwacht

PlatinumGames wil Star Fox Zero naar Nintendo Switch brengen

PlatinumGames wil de Wii U-game Star Fox Zero dolgraag naar Nintendo Switch brengen. Maar de uiteindelijk beslissing over een heruitgave en de precieze uitwerking voor de Switch ligt volgens Studiohoofd Atsushi Inaba bij Nintendo.

Nachtwacht

Analogue Pocket opnieuw uitgesteld

De eerste draagbare console van Analogue is opnieuw uitgesteld. Nieuwe coronamaatregelen bij samenwerkende fabrikanten zorgen ervoor dat de release pas in december zal plaatsvinden.

Nachtwacht

Digital Foundry neemt de PlayStation Showcase door

De Wacht geniet -waarschijnlijk zoals jij- nog altijd na van de PlayStation Showcase. Elke mogelijkheid om erover te praten of lezen, óf mensen hun meningen en bevindingen aan te horen, grijpt hij met beide handen aan.

Nachtwacht

Toch gratis PS5-upgrade voor alle edities van Horizon Forbidden West

Terwijl de Wacht de haren uit zijn kop trekt tijdens zijn honderdste run in Returnal, meldt hij zich voor de belangrijkere zaken des levens: gamenieuws! Zodoende lees je vandaag over Horizon Forbidden West, de PlayStation Showcase, ellende met een nieuwe Sonic-remaster op de Switch en nog veel meer!

Nachtwacht

God of War-bedenker: ‘Minstens twee traditionele, grootse bekendmakingen tijdens PlayStation Showcase’

God of War Ragnarök, een Bloodborne-remaster of de multiplayer van The Last of Us Part 2: wat gaan we aanstaande donderdag zien tijdens de PlayStation Showcase? Volgens David Jaffe, de man achter God of War en Twisted Metal, worden fans van de traditionele, grootse PlayStation-presentaties op hun wenken bediend.

Nachtwacht

Kritiek op Switch-versie van Sonic Colors Ultimate: ‘Dit ligt helemaal aan Sega’

Switch-spelers zijn absoluut niet blij met de prestaties van Sonic Colors Ultimate. De heruitgave van Sonic Colors uit 2010 wordt op de Nintendo Switch geteisterd door bugs en glitches die de game volledig onspeelbaar maken.

Nachtwacht

Voorlopig geen nieuwe Stardew Valley-update, maker richt zich op volgende game

Fans die zitten te wachten op een update voor Stardew Valley zullen voorlopig nog even moeten wachten. Bedenker Eric Barone zegt namelijk hartstikke druk te zijn met zijn volgende game.