W

Wouter

1
Artikelen1238
Forumposts0
Comments1061

BIO

Deze gebruiker heeft nog geen bio

Member sinds 20 oktober 2008 om 16:54

Laatste artikelen van Wouter

Review

Mass Effect: Legendary Edition Review (Series X/S) - Smaken veranderen?

Voor misschien wel de duizendste keer raakt Wouter volledig in vervoering door de muziek van Mass Effects Galaxy Map. Dit keer is hij echter wat jaartjes ouder terwijl de elektronische klanken van misschien wel de meest relaxte tune in de gamegeschiedenis hem van melkwegstelsel naar melkwegstelsel begeleiden. Hoe is dat nu?

Review

Resident Evil Village Review (PS5) - Meer dan alleen de dorpsgek

Resident Evil is een heerlijke combinatie van actie en afgrijselijke (body-) horror, afgetopt met een fijne laag Japanse mafkezerij. Tot Wouters grote genoegen wordt deze ideale cocktail in Resident Evil: Village aangevuld met zijn favoriete wezens van de nacht… en nog véél, heel veel meer.

Review

Returnal (PS5) Review - Waanzin, steeds weer opnieuw

Selene, het hoofdpersonage van Returnal, is gillend in de diepe krochten van krankzinnigheid getuimeld. Wouter deed zijn best niet met haar mee te sodemieteren...

Review

Outriders Review (Xbox Series X) – Mist een eigen smoel

Outriders lijkt op Gears of War, Lost Planet en Mass Effect. Wouter ziet er eveneens wel wat Remnant: From the Ashes in, en de Destiny-invloeden zijn talloos! Het heeft zelfs wat weg van Apex Legends en Fallout als je goed kijkt… Maar wat Outriders niet heeft, is een unieke, eígen smoel.

Review

Doom Eternal: The Ancient Gods Part Two review (Xbox Series X) – Het ultieme einde zal je niet eternally bijblijven

Het was een helse rit, dat Doom Eternal, maar met The Ancient Gods - Part Two komt deze satanistische sneltrein tot een gillende halt. Wouter bleef aan boord tot aan het eindstation en kan je vertellen of alles een beetje op het spoor bleef.

Feature

Zack Snyder’s Justice League Review – Super Power Unlimited

In deze speciale editie van Super Power Unlimited gaat Wouter diep in op een gedrocht van 4 uur lang genaamd Zack Snyder’s Justice League. Of is het juist het beste dat het DCEU ooit is overkomen en moeten alle comic fan Snyders naam bezingen in de kerk van Martha?

Feature

J.J. Abrams maakt Superman-film en een nieuwe Supergirl - Super Power Unlimited

The Snyder Cut en Falcon and the Winter Soldier staan klaar om de telefooncel uit te vliegen, terwijl het einde van WandaVision ons naar de drempel van MCU Phase 4 heeft gebracht. Maar er gebeurt nog veel meer in de wereld van superhelden, zoals Wouter ons in deze Super Power Unlimited haarfijn kan vertellen!

Feature

Zack Snyder’s Justice League-trailer en Wakanda-serie - Super Power Unlimited

Terwijl de wereld er nog niet over uit is of WandaVision nou vermakelijk is of alleen maar verwarrend, is het hóóg tijd voor een nieuwe Super PU. Daarin niet zoveel Wanda of Vision, maar Wouter heeft het wel over Zack Snyder, Wakanda, Spider-Man 3 en Viggo Mortensen.

Review

The Medium Review (Series X) - Boodschap vs Entertainment

Wouter heeft liever vreemde snuiters dan normies. Hij prefereert iets afwijkends dat hem weet te verrassen boven een generieke herhalingsoefening. Maar soms is iets of iemand alleen maar raar om het raar zijn, zo speciaal dat niemand het snapt of te vreemd voor eigen bestwil. Is The Medium zo’n geval?

Feature

Mass Effect: Legendary Edition Preview – Sci-fi-epos biedt vooral meer finesse

In een tijd waarin Wouter nog weinig voelde was Mass Effect een flink emotionele achtbaan. Eentje die hij, inmiddels bijna veertien jaar na de release van het eerste deel in de trilogie, graag nog eens zoetjes over zou willen doen. Gelukkig gaat dat gebeuren, want de release van de Legendary Edition nadert, BioWare-beminnaars!